1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARTER,KÜÇÜK SANAYİ BÖLGESİNİ GEZEREK PROJELERİNİ ANLATTI
ARTER,KÜÇÜK SANAYİ BÖLGESİNİ GEZEREK PROJELERİNİ ANLATTI

ARTER,KÜÇÜK SANAYİ BÖLGESİNİ GEZEREK PROJELERİNİ ANLATTI

Arter, Küçük Sanayi Bölgesini gezerek projelerini anlattı.

A+A-

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, Küçük Sanayi bölgesini gezerek esnafla sohbet etti, projelerini anlattı.

Arter, göreve gelmesinin ardından ortaya koyacakları projelerle Gazimağusa’da 2 yıl içinde büyük bir değişim yaşanacağını söyledi.

Ofisinden verilen bilgiye göre, Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, gezisini, kendisine destek veren Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Sunat Atun, Milletvekili Hamza Ersan Saner, bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte yaptı.

Esnafın sabah dükkanını açtığında gönül rahatlığı ile açabileceği sistemli bir şehirde yaşamak istediğini dile getiren Arter, “Bozuk yolları ile işyerine ulaşan, altyapısı istenilen şartlarda oluşmamış bir şehirde yaşamaktan kimse mutlu olmaz” dedi.

İsmail Arter, halkın gücünü ortaya koyma zamanının geldiğini söyleyerek, 29 Haziran’da başlayacak değişimin Gazimağusayı ve Gazimağusalının yaşam seviyesini yükselteceğini savundu.

Gazimağusa’ya güzellikler katmak istediğini dile getiren İsmail Arter, bu vizyon ve hedefle yola çıktıklarını söylerken, bu vizyonun hayat bulması için esnaftan destek istedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.