1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ARTIK SOYUNMAK YOK!
ARTIK SOYUNMAK YOK!

ARTIK SOYUNMAK YOK!

ARTIK SOYUNMAK YOK!

A+A-

İngiliz model Kate Upton, yeni kararları ile şaşırttı.

Dolgun vücut hatları ile şov dünyasının güzellik anlayışına yeni bir ölçüt getiren İngiliz model Kate Upton, Details adlı dergi ile gerçekleştirdiği röportajında yaptığı açıklamalar ile gündemde.

Geçtiğimiz yıl bir markanın reklam çekimleri sırasında çekilen fotoğraflarının internete sızması ile başı büyük derde giren model, hayatında yeni bir dönemin de kapılarını açtı. Bugüne kadar birçok kez yarı çıplak poz veren ünlü model, bundan sonra soyunmayacağını açıkladı.

21 yaşındaki Upton, kararı alma nedeninin ise sanatsal olarak değerlendirdiği bu karelerin internet sitelerinde ve sosyal medyada farklı amaçlarla kullanılmış olması. Daha önce objektif karşısında soyunduğu fotoğrafları hakkında, ‘Bence bu fotoğraflar sanatsaldı. Bedeniniz güzel bir sanat eseri ve bu şekilde görüntülenmek harika. Bu tür çalışmalarım da her zaman olumlu eleştiriler aldı’ diyen Upton ekledi: ‘Bu tür fotoğraflara ve bu pozları verenlere saygı duyuyorum. Ama bu fotoğrafların sosyal medya ve internetteki kullanılış biçimi beni bu şekilde pozlar vermekten uzaklaştırdı.’

 

KATE UPTON'NUN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.