1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AŞÇILAR BİRBİRİNE GİRDİ
AŞÇILAR BİRBİRİNE GİRDİ

AŞÇILAR BİRBİRİNE GİRDİ

Aşçılar birbirine girdi

A+A-

Aralarında daha önceden husumet bulunan 3 aşçı, dün sabahın erken saatlerinde sokak ortasında birbirine girdi. Tartışma kavgaya dönüştü ve Ferhat Er, tasarrufunda kanunsuz olarak taşıdığı kesici bir alet ile Murat Attar’ın başını, yüzünü ve muhtelif yerlerini keserek ciddi şekilde yaraladı.
 
Elmas TOKAY

Girne Uğur Mumcu Caddesi’nde dün sabahın erken saatlerinde daha önceden aralarında husumet olan üç aşçı arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu Murat Attar isimli kişi hastanelik, Ferhat Er ve Hasan Mumutoğlu ise polislik oldu.

Sokak ortasında birbirine girerek, birbirlerini ciddi şekilde darp eden aşçılardan Ferhat Er, tasarrufunda kanunsuz olarak taşıdığı kesici bir alet ile Murat Attar’ın başını, yüzünü ve muhtelif yerlerini keserek ciddi şekilde yaraladı. Olayın polise haber verilmesi üzerine Ferhat Er ve Hasan Mumutoğlu tutuklanırken, Murat Attar ise Dr. Akçiçek Hastanesi Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alındı. Tutuklu bulunan Hasan Mumutoğlu, dün poliste davası okunup ilerde yargılanmak üzere serbest kalırken, Ferhat Er ise Girne’de nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun huzurunda görüşülen davada iddia makamı adına hazır bulunan Savcı Emine Taşkın, Girne Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru İbrahim Varol’u tanık olarak dinletti.

Varol, zanlı Ferhat Er’in, “yaralama, kavga ve rahatsızlık” suçlarından methaldar olduğunu kaydetti. Yaralanan Murat Attar’ın hayati tehlikesinin olmadığını belirten Varol, zanlı Er’in tasarrufunda bulunan ve Attar’ın yaraladığı kesici aletin ise henüz bulunamadığını söyledi. Varol, bu aşamada tahkikatın selameti için zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, sunulan şahadeti ve meselenin ciddiyetini değerlendirdikten sonra, tahkikatın selameti için 3 gün tutukluluğa onay verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.