1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ASENA ATALAY'DAN ŞOKE EDEN HAREKET!
ASENA ATALAY'DAN ŞOKE EDEN HAREKET!

ASENA ATALAY'DAN ŞOKE EDEN HAREKET!

Asena Atalay'dan şoke eden hareket!

A+A-

Caner Erkin ve Asena Atalay arasındaki gerginlik tırmanıyor. Asena Atalay, programında ünlü çifte sansür uyguladı.

Asena Atalay ile önceki yıl boşandığı oğlunun babası, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin arasındaki gerginlik her geçen gün daha da tırmanıyor.

Atalay, eski eşi Caner Erkin, boşandıktan 1 yıl sonra oyuncu Şükran Ovalı'yla evlenince büyük şok yaşamış ve Caner Erkin'e bir dizi dava açmıştı. Boşanırken istemediği şeyleri 1 yıl sonra talep eden Asena Atalay'a, Caner Erkin de oğlunun velayetini isteyerek karşılık vermiş ve açtığı davada onu iyi bir anne olmamakla suçlamıştı. Karşılıklı davalar sürerken taraflar arasındaki göndermeler de hız kesmiyor.

Bayram tatilini İtalya'da geçiren Caner ve Şükran çifti son olarak pahalı marka giysileriyle haber olmuş ve Şükran Ovalı'nın Asena Atalay'la ilgili sorulara verdiği sert tepkiler de basında geniş yer almıştı. 7 yaşındaki oğlunu maddi ve manevi olarak ihmal ettiğini öne sürdüğü eski eşine çok öfkeli olan Asena Atalay, kızgınlığını sunduğu Magazin D programında da gösterdi

1-538.jpeg

Bugün ekrana gelen programda Beşiktaş'ın Four Seasons Bosphorus Otel'deki şampiyonluk balosuna yer verildi. Ancak haberde gerek kıyafet seçimleri gerekse danslarıyla kutlama gecesine damga vuran Caner ve Şükran çiftine hiç yer verilmemesi özellikle dikkat çekti. Asena Atalay 2 Ocak'ta İtalya'da evlenen eski eşinin haberini de sunmak istememişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.