1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ASENA'NIN ŞATOSUNUN ARDINDAKİ DUYGU DOLU HİKAYE
ASENA'NIN ŞATOSUNUN ARDINDAKİ DUYGU DOLU HİKAYE

ASENA'NIN ŞATOSUNUN ARDINDAKİ DUYGU DOLU HİKAYE

Sabah Belarus’ da akşam Kıbrıs’da … Haftanın yedi günü çalışıyor… Ama yine de iki arada bir derede öyle şeyler konuştuk ki …

A+A-

Ünlü oryantal Asena, 10 gün sonra Monaco'ya yerleşiyor. Asena Monaco'daki şatosunu ve komşu olacağı dünyaca ünlü çifti anlattı.

Sabah Belarus’ da akşam Kıbrıs’da … Haftanın yedi günü çalışıyor… Ama yine de iki arada bir derede öyle şeyler konuştuk ki …

Bu arada sana oryantal mi dansöz mü demeliyim?
Benim için ikisi de aynı… Ayrım yapılması çok saçma ve komik… Bana ister dansöz ister oryantal isterse rakkase desinler ben mesleğimin her zaman gururunu ve onurunu yaşadım.

Öyle ama bir ara sen de şarkı söyledin… Sahi niye vazgeçtin sonra ?
Çünkü sesim yok. Bir de bu piyasa sesi olan olmayan dinlemiyor yok ediyor bir anda. O yüzden 2012 yılbaşı gecesi yeniden dansa döndüm. Şimdi kaybettiğim zamanı kapatıyorum.

Peki bu Monaco hikayesi nereden çıktı? 
Şubat’dan beri Monaco ve Nice’de sahne çalışmalarım oluyor. Yine Nice’de sahne aldığım bir gece beş yaşındaki lösemi hastası bir kız çocuğu yanıma geldi ve benimle tanışmak istediğini söyledi. Eteklerime sarıldı, bırakmadı beni. İşte o gece hayatımı değiştirdi.

Anlamadım hiçbir şey… Ne ilgisi var bunun Monaco’daki şatoyla?
Bu kız çocuğunun ailesiyle çok yakınlaştık. Ben de onların yanında olmak bu küçük kıza destek vermek istedim. Bu yüzden de o bölgede ev aramaya başladım. Hem yurt dışı bana yabancı değil ki… Sonra orada yaşayan bir arkadaşım bu şatoyu buldu. Sahipleriyle anlaştık …

Gidiyorsun yani? 
Evet. 10 gün sonra gidiyorum. Dekorasyon işlerine başlayacağım.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’le de komşuymuşsun. Bir tanışma faslı olur herhalde?
Öyleymiş. Tanışma faslı olur mu bilmem de… Görür görmez boyunlarına sarılırım.

Onlara dalıp küçük kızı unutma!
Yok asla bu değişim onun için başladı. Haftanın üç günü onunla olacağım bundan böyle.

Babaannen ne olacak?
Ben zaten babannemin, annemin ve babamın dualarıyla onların sayesinde ayaktayım. Ben nereye tüm sevdiklerim de oraya… Zaten her şey babaannem için.

14 yaşından beri dans ediyorsun. Zor günler geçirmişsindir muhakkak. 
Bir düğünde oynamamla başladı her şey… Ondan sonra da evden kaçıp kaçıp gizli gizli gittim düğünlere. Babaannem duysa beni keserdi.

Ama sonra?
Sonra çok ezmek isteyen oldu beni. Bu mesleğe ilk başladığımdan beri çok insan benim ekmeğimle oynadı. Ama yılmadım. Hep inandım ve başardım çok şükür…

O insanlar pişman oldu mu ?
Onlarla ilgili ben hiçbir şey hissetmiyorum. Merak bile etmiyorum ama onlar emin ol bir şeyler hissediyordur. Belki pişmanlık bilmiyorum…

İbrahim Tatlıses’i sorsam sana… Biliyorum bu konuda konuşmuyorsun.
Konuşmuyorum çünkü herkes kendi dünyasını kurdu. Az değil aradan tam 10 yıl geçti. Herkesin kendi hayatı var artık. Benim hayatımda değer verdiğim bir sevgilim var. Hem benim hayatımdaki insana ayıp hem de onun evli barklı çocuğu olan hayat arkadaşlarına ayıp.

Hastaneye gittin mi? Bu konu hep bir muamma…
Ben hiçbir zaman ne hastaneye ziyarete ne de başka bir yerde ziyarete gitmedim. Gitsem zaten bunu da gayet rahat çıkar söylerim kimseden çekinmem. Bu haberler tamamen şehir efsanesi.

SÖZCÜ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.