1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Asena'ya Hava Atacak Diye...
Asena'ya Hava Atacak Diye...

Asena'ya Hava Atacak Diye...

Sabri'ye çok ağır eleştiri!

A+A-

Sabri'ye ağır eleştiri: Fenerbahçeli Caner'in hanımına hava atacak diye!

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tuğcan Bolayır, bugün yapılan divan kurulu toplantısında, futbolcu Sabri Sarıoğlu'nu topa tuttu.

Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu ile Fenerbahçeli Caner Erkin'in, eşlerine dünyanın en pahalı otomobillerinden Lamborghini hediye etmesi, sarı kırmızılı kulübün bugün yapılan divan kurulu toplantısına damga vurdu.
Galatasaray Lisesi'ndeki toplantıda söz alan divan kurulu üyesi Tuğcan Bolayır, Sabri Sarıoğlu'nun, eşi Yağmur Sarıoğlu'na Lamborghi almasını eleştirerek, "Neymiş efendim; Caner'in hanımına hava atacakmış, çık adam gibi topunu oyna!" dedi.

ağmur Sarıoğlu ile Asena Erkin'in Lamborghini marka otomobilleri, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda karşılaşmıştı.

"ÖNCE ADAM GİBİ OYNA!"
Kulübün zor günler yaşadığına dikkat çeken Bolayır, futbolcuların da tasarruf yapması gerektiğini belirterek şöyle konuştu:
"Sabri affedildi, hanımına 1 trilyonluk araba almış. 2 trilyonluklar var. Neymiş efendim Fenerbahçeli Caner'in hanımıyla hava atacakmış. 50 TL asgari ücretin olduğu ülkede böyle şey olmaz. Sabri'yi sonra oynatamazsınız... 'Trilyonluk askerler 'derler. 35 bin TL'lilk araba alsan ne olurdu? Önce adam gibi oyna. Ayağım sakat diye çıkıyorsun, sonra maç 2-0'dan 2-2 oluyor."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.