1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Asena'ya yok Şükran'a var!
Asena'ya yok Şükran'a var!

Asena'ya yok Şükran'a var!

Asena'ya yok Şükran'a var!

A+A-

Caner Erkin aşkına sahip çıktı
 
Aziz Yıldırım'a gönderme yaparak Fenerbahçeliler'in tepkisini çeken Şükran Ovalı'ya aşkı Caner Erkin sahip çıktı. Yıldız futbolcu, güzel aşkına gelen eleştirilere engel olabilmek için sosyal medya hesabından destek verdi.

DEVREYE CANER ERKİN GİRDİ
 
Beşiktaş'ın yengesi Şükran Ovalı'ya sevgilisi Caner Erkin adeta baraj kurdu. Rol aldığı dizide Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a gönderme yapıldığını düşünen taraftarlar ünlü oyuncuya tepki gösterdi. Açıklama yaparak özür dileyen Ovalı'nın bu hamlesi de işe yaramayınca devreye sevgilisi Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin girdi.

 Taraftarların eleştirileri kesilmeyince Şükran Ovalı, sosyal medyada ikinci bir açıklama yapma gereği duydu. Oyuncu önceki gün şu sözlerle kendini savundu:
 
"DOĞAÇLAMA ÇEKİLEN BİR SAHNEYDİ..."
 
"Doğaçlama çekilen bir sahneydi. Yönetmenimizden sahnenin hiçbir şekilde kullanılmayacağının teyidini aldım. Ancak tepkiler üzerine bu sahnenin yayınlandığını öğrendim. O sahne ve diyalogla ilgili süreci, yaşadığım üzüntüyü öncelikle tüm Fenerbahçeliler ve kamuoyu ile paylaşmak istedim."
 
"ŞÜKRAN'A CANER'DEN KORUMA KALKANI"
 

Ovalı'nın bu paylaşımını repost eden Caner Erkin, sevgilisini etiketleyip bir de kalp emojisi koydu. Ünlü futbolcunun bu hareketi "Şükran'a Caner'den koruma kalkanı" şeklinde yorumlandı. Caner eski eşi Asena Atalay'a yapılan eleştirilere ise sürekli sessiz kalıyordu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.