1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'Aşık olunamayacak kadar şişmansın' diye yazınca...
'Aşık olunamayacak kadar şişmansın' diye yazınca...

'Aşık olunamayacak kadar şişmansın' diye yazınca...

'Aşık olunamayacak kadar şişmansın' diye yazınca...

A+A-

Gururu kırılan kadın intikamını böyle aldı. Bir internet uygulaması sonucu tanıştığı kişiden hiç ummadığı sözler duyan kadın intikamını yine internet vasıtasıyla aldı. Birlikte geçirdikleri akşamın sonrasında adamın Michelle'e yazdığı mesaj onu derinden etkiledi ve bakın nasıl bir yola başvurdu?

30418222.jpg

Önce gururu kırıldı ama daha sonra... 30 yaşındaki İngiliz kadın Michelle Thomas, çöpçatanlık uygulamasından tanıştığı bir adamla dışarı çıktı.  İnternetten tanıştığı kişiyle vedalaştıktan sonra, adamın Michelle’e yazdığı mesaj onu çok üzdü. Ondan hoşlandığını ancak vücudunu beğenmediğini söyleyen adamın mesajını blogunda yayınlayan kadının mektubu internette hızla yayıldı.

30418217.jpg

Yazdığı mesajda Michelle’den çok hoşlandığını, tanıdığı en hoş kız olduğunu söyleyen adam mesajın sonunda kendisinden daha “ince” birine gönlünü kaptırdığını belirtti. Michelle bu mesajın üzerine blogunda paylaştığı yazıda kendisinden hoşlanmamasının normal olduğunu ancak yazdığı mesajın doğru olmadığını belirtti.

Ayrıca görüştüğü kişinin 13 yaşında bir kızı olduğunu belirten Michelle, ”Beni asıl ilgilendiren 13 yaşında bir kızının olması. Kızını aşk, eğlence ve vücudunu sevmesi için yüreklendirmek istiyorum. Vücudu yalnızca ona ait” yazdı. 

30418194.jpg

Mektubu paylaştıktan sonra binlerce mesaj alan Michelle'e hem kadınlardan hem de erkeklerden destek geldi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.