1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “ASIL HIRSIZ” YAKALANDI…
“ASIL HIRSIZ” YAKALANDI…

“ASIL HIRSIZ” YAKALANDI…

Mağusa’da geçtiğimiz günlerde Süleyman Uluçay’a ait eve girerek dizüstü bilgisayar ile tablet bilgisayar çaldıkları ve çalınan dizüstü bilgisayarı sattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Onay Kapkın ile Oktay Arslan’ın suçsuz olduğu tespit edildi.

A+A-

Mağusa’da geçtiğimiz günlerde Süleyman Uluçay’a ait eve girerek dizüstü bilgisayar ile tablet bilgisayar çaldıkları ve çalınan dizüstü bilgisayarı sattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Onay Kapkın ile Oktay Arslan’ın suçsuz olduğu tespit edildi. Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekiplerinin yürüttüğü tahkikat neticesinde Süleyman Uluçay’a ait eve girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen Ali Yenier tutuklanırken, aleyhlerine “Hırsızlık mal kabulü” davası okunan Onay Kapkın ile Oktay Arslan serbest bırakıldı. “Ev açma” ve “Sirkat” suçlamasıyla önceki gün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Yenier, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Dizüstü bilgisayar bulundu, tablet bilgisayar kayıp
Olayın tahkikat memuru Vedat Bilginaylar, zanlı Ali Yenier’in 16 Temmuz tarihinde Glapsides bölgesinde ikamet eden Süleyman Uluçay’a ait evin kapalı ancak kilitsiz kapısını açarak içeriye girdiğini ve içeriden 1 adet dizüstü bilgisayar ile 1 adet tablet bilgisayar çaldığını açıkladı. Yapılan soruşturmada konu sirkat edilen dizüstü bilgisayarın Varol Ateş’in tasarrufunda bulunduğunu belirten Bilginaylar, Ateş’te yapılan soruşturmada ise dizüstü bilgisayarı 500 TL karşılığında bilgisayar satışı yapan Onay Kapkın ve Oktay Arslan’dan aldığının tespit edildiğini açıkladı. Bilginaylar, Kapkın ve Arslan’dan yapılan soruşturmada ise konu dizüstü bilgisayarı zanlı Ali Yenier’den aldıklarının tespit edildiğini belirtti. Zanlı Yenier aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Bilginaylar, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ali Yenier’in tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.