1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘’ASİL NADİR’DEN KİM ÖZÜR DİLEDİ’’
‘’ASİL NADİR’DEN KİM ÖZÜR DİLEDİ’’

‘’ASİL NADİR’DEN KİM ÖZÜR DİLEDİ’’

Kendilerine göre parti içinde herşey güllük gülistanlık, ama ne var ki CTP’nin dingili koptu...

A+A-

 

Maliye Eski Bakanı Ahmet Uzun, CTP içinde yaşananları değerlendirirken, bazı olayların perde gerisinide araladı.

CTP’de işbaşında bulunan yönetim büyük bir ayrımcılık yapıyor. Eski kadrolar dışlanırken, deneyimli ve tecrübeli partilileri çağırıp, görev bile vermiyorlar. Kendilerine göre partiyi çok iyi yönetiyorlar ve yine kendilerine göre parti içinde herşey güllük gülistanlık, ama ne var ki CTP’nin dingili koptu.

TALAT GENEL BAŞKAN OLMALI

Parti içerisinde geçmişten gelen hatalar ve yanlışlar var. Bu sorunların çözülmesi gerekir. Ama ne var ki bu sorunlar her geçen günle daha da büyüyor. CTP içerisinde hoş olmayan durumlar var, husumet var. Belirtmek gerekirse de CTP hastalığa yakalandı. Tek çıkış yolu Mehmet Ali Talat’ın CTP Genel Başkanı olmasıdır.

‘’TALAT’A AYIP ETTİLER’’

Eski kadrolar tasfiye edildi. Bunu Talat’a yapamazlar diye düşünüyordum ama yaptılar. CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk, Talat’ın ismini günlerce tartıştırdı, Talat yıpratıldı. Daha sonrada ‘’Adaylık için münhal açacağız’’denildi. Böyle şey olur mu? Erk’in açıklamaları Talat’a büyük hakarettir. Bu geliişmeler sonrasında da Talat haklı bir şekilde aday olmayacağını açıkladı.

ANKARA’DAN PARA AL BİZE VER

Maliye Bakanı olduğum günlerde bazı sendikalar ve sendikacılar yaptıkları açıklamalarda ‘’Türkşye seni, paranı ve memurunu istemiyoruz ‘’ diyorlardı. Görüşmelere girdiğimizde ise sendikalar büyük oranlarda artış isterken, bizler de bu kadar paramız yok, bunu karşılamak mümkün değil diyorduk. Bunun üzerine bana aynen şunu söyledi iler: ‘’Bu bizi ilgilendirmez, Ankara’ya git parayı bul ve bize ver’’

‘’ASİL NADİR’DEN KİM ÖZÜR DİLEDİ’’

Yönetimine kayyum atacaktık. Bu olayda seçimlerin hemen öncesine denk geldi. Bir de gördük ki bu olayda ilk kez sağ ve sol CTP’ye karşı birleşti. CTP yönetimi de bu olaydan ürktü ve bana ‘’vergi borçlarını taksitle ödemeyi kabul ettiler, bakınız  anlaşınız’’dedi. Parti kararıdır diye kabul ettik. Daha sonra öğrendim ki, CTP’deki üst düzey bir yönetici bu olayla ilgili olarak Asil Nadir’den özür diledi. Özür dileyen Yorgancıoğlu değildi. Özür Dileyip dilemediğini Kutlay Erk’e sorunuz.

Kıbrıs Volkan

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.