1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AŞIRI DERECEDE ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN SÜRÜCÜ;
AŞIRI DERECEDE ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN SÜRÜCÜ;

AŞIRI DERECEDE ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN SÜRÜCÜ;

Aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen sürücü;

A+A-

Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’nın Dereboyu bölgesinde dün sabah 02.30 civarında gerçekleşen kaza çevre sakinlerini korkuttu. Aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen sürücü ara sokaktaki elektrik direğini devirdi, duvara çarptı, koca bir mahallenin elektriklerinin saatlerce kesilmesine neden oldu.


Mehmet Akif Caddesi’nden, Şehit Hakan İlhan sokağa dikkatsiz bir şekilde giren Serdar Akgül (E-25), yönetimindeki MP 840 plakalı van tipi araçla sokağın sol tarafında bulunan elektrik direğine çarpıp devirdikten sonra aynı yerde bulunan evin bahçe duvarını ve park halindeki araca çarptı.

Kazadan sonra olay yerinden kaçtı
Akgül, yaptığı kazadan sonra olay yerinden kaçtı. Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre, polis ekiplerinin uğraşları sonucu evinde yalanan Akgül, aracının evinin önünde park halinde olduğunu söyledi. Alkol sınırını da aşmış olan sürücü polis tarafından tutuklandı.

Mahalleli perişan oldu…
Bölge sakini, gece saat 02.30’da olan kazadan sonra dün bütün gün elektriklerinin kesildiğini söyledi.

“Kış günü perişan olduk. Hafta sonu ne çamaşır yıkayabildik ne de ısınabildik. Kazadan sonra polisler bize, ‘Devrilen elektrik direğini Kıb-Tek’ten gelip tamir edeceklerini ve kısa sürede evlere elektrik verileceğini söyledi. Ama yaklaşık 12 saattir bekliyoruz ne devrilen direk onarıldı ne de bizim elektrikler geldi” dedi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.