1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Aşk bitti!
Aşk bitti!

Aşk bitti!

Takibi bıraktılar!

A+A-

Geçtiğimiz gün Sırp basınında hamile olduğu iddia edilen Emina Jahovic'in sosyal medya hesabından Sadettin Saran'ı takipten çıkması aşkın bittiği şeklinde yorumlandı.

Ünlü popçu Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitirdikten sonra gönlünü Sadettin Saran'a kaptıran Emina Jahovic'in mutluluğu kısa sürdü. Temmuz 2018'de aşklarıyla geçen yıla damga vuran ikili, önceki gün yollarını ayırdı.

Sosyal medyada "Özgür bir kadınım" mesajı içeren paylaşımlarıyla ayrılık sinyali veren 37 yaşındaki Sırp şarkıcı, dün de Saran'ı Instagram'da takipten çıkardı. Jahovic'in ardından Saran da popçuyu takibi bıraktı.

NEDENİ İHANET Mİ?

İkili; Aralık 2018'de de kısa süreli ayrılık yaşamış ve tekrar barışmıştı. İkilinin bu kez birbirini silmesi ise "Geri dönüş" yok dedirtti. Bu durum da Emina Jahovic'le Saran'ın 7 aylık aşkının bitmesinde ihanetin başrol oynadığı dedikodularını da beraberinde getirdi…

ELDEKİ TEK KARE

Emina Jahovic, Temmuz 2018'den beri aşk yaşadığı kendisinden 17 yaş büyük Sadettin Saran'la ilk kez Kasım 2018'de el ele objektife yansımıştı. Geçen yılın olay çifti, bu karenin dışında da objektife birlikte görüntü vermekten kaçınmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.