1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Aşk İddiaları ile İlgili İlk Kez Konuştu...
Aşk İddiaları ile İlgili İlk Kez Konuştu...

Aşk İddiaları ile İlgili İlk Kez Konuştu...

Survivor'da aşk iddiaları doğru mu?

A+A-

Aşk iddialarına böyle yanıt verdi...

Survivor All Star Ahmet Dursun adadan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu.

Ahmet Dursun'un Survivor'un başından beri şanssızlık peşini bırakmadı. İlk önce ayağını palanın kesmesi ile 3 dikiş atıldı daha sonra yarışmalarda üst üste başarısız sonuçlar aldı ve son olarak midesinde yaranın açılması sonucu Survivor'a vedası...


Ahmet Dursun Survivor kamelarına çok özel açıklamalar yaptı:

 

BEN AÇ DURAMAM

Bu Survivor daha zordu. Benim zaten açlıkla ilgili sıkıntılarım var. Ben çabuk acıkıyorum. Bu sezon Survivor'da ödüller daha zor ve yavaş ilerledi. Önce ayağım sonra midem derken istediğim performansı gösteremedim. Ama talihsizlikler olmasaydı ben ilk 3'e girerdim.

HAKAN HATİPOĞLU YALANCI

Hakkında çok fazla şey söyleyemem çünkü tanımıyorum kendisini. Ama yaklaşımı, hareketleri, yalancılığı, hatta Tolga Karel'e benzetiyoruz denildiğinde ben Tolga'nın yarısı bile olamaz dedim. Kankası Merve Oflaz'la zaten daha önce kurmuşlar buraya gelmeden önce. Aynı adaya düştüler. Zaten yapmak istediklerini de yapıyorlar.

MERVE BENİM KARDEŞİM

Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirmize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirmize moral verdik. Benim orda olmayışım sadece Merve'yi değil , Anıl'ı, Almeda'yı, Pascal'ı da etkileyecek ben onlardan birlik beraberliğinizi bozmadan benim yapmak istediğim şeyi yapmaya gayret edin dedim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.