1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. AŞK ONU ÖLÜME GÖTÜRDÜ!
AŞK ONU ÖLÜME GÖTÜRDÜ!

AŞK ONU ÖLÜME GÖTÜRDÜ!

AŞK ONU ÖLÜME GÖTÜRDÜ!

A+A-

Genç kız babası ve kardeşi tarafından "ailenin onurunu zedelediği" gerekçesiyle taşlanarak öldürüldü.

Hindistan'ın kuzeyinde yaşanan olayda, 'onur' gerekçesiyle aile içi cinayet dehşeti yaşandı. Bir kızın yolda yürürken tarladaki cesedi farketmesiyle ortaya çıkan cesedin yüzü tanınmayacak şekilde parçalanmıştı. Yapılan otopsi sonucu cesedin 19 yaşındaki Pratibha Khan'a ait olduğu belirlendi. 

Polisin yaptığı açıklamada, otopside ölüm sebebinin boğulma olduğu belirlendi ancak kızın defalarca taş ve sopalarla dövüldüğü belirtildi. 

Yapılan çapraz sorguda tutarsız ifadeler kullanan 65 yaşındaki baba Jagpal ile 36 yaşındaki büyük kardeş Pradeep tutuklandı. Pradeep ilk olarak kızın sevgilisi tarafından öldürüldüğünü iddia etti, ancak sonrasında cinayeti babasıyla birlikte itiraf etti. 

Otopside ise kızın tarlaya sürüklendikten sonra taş ve sopalarla dövüldüğü, en sonunda da boğularak öldürüldüğü, cesedin tanınmaması için de yüzünün parçalandığı ortaya çıktı. 

Kızın diğer kardeşlerinden 33 yaşındaki Prabhat ise, "Kız kardeşim öldüğü için ne üzüldüm ne şaşırdım. Eğer insanların söyledikleri doğruysa, babam ve kardeşim tarafından öldürülmesine şaşırmadım" diye konuştu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.