1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AŞKA, HIRSIZLIK KARIŞTI!
AŞKA, HIRSIZLIK KARIŞTI!

AŞKA, HIRSIZLIK KARIŞTI!

Aşka, hırsızlık karıştı!

A+A-

Girne’de, kız arkadaşının babasına ait kredi kartını çalarak ATM cihazlarından ve bet ofisten 10 bin TL’ye yakın para çalmakla suçlanan Resul Sevimli, polis tarafından tutuklandı
Elmas TOKAY

Türkiye’den, üniversite eğitimi için ülkemize gelen Resul Sevimli isimli kişi, Girne’de, kız arkadaşının babasına ait olan ve evde düşürdüğü kredi kartını çalarak, çeşitli banka ATM’lerinden ve bir bet ofisten 9 bin 906 TL çalmakla suçlandığı için polis tarafından tutuklandı.

Resul Sevimli, dün, tahkikat amaçlı Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak, hakkında 1 gün tutukluluk emri alındı.

Tahkikat memuru şahadet verdi

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, polis memuru Mahmut Borucu mahkemede yeminli şahadet verdi.

Girne Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Borucu, zanlı Resul Sevimli’nin, 17 -21 Mart 2017 tarihleri arasında meydana gelen “Hile ile sirkat” suçundan methaldar olduğunu kaydetti.

Zanlı, suçunu kabul etti

Borucu, zanlı Sevimli’nin suçunu kabul ederek bir gönüllü ifade verdiğini, kız arkadaşının kredi kartını evde yere düşürdüğünü, kendisinin de bularak bu suçu işlediğini, daha sonra da kız arkadaşına, kartı bulduğunu söyleyerek teslim ettiğini belirtti.

Tahkikatın yeni başladığını belirten Borucu, gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini, ayrıca, çeşitli bankalardan da soruşturma yapılacağını kaydetti.

Borucu, bu nedenle zanlı Sevimli’nin, tahkikat amaçlı 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, sunulan şahadeti ve meselenin ciddiyetine dikkat çekerek, zanlıyla ilgili talep edilen tutukluluk süresine onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.