1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ASKERE ZİMMETLİ TÜFEK KARDEŞİ TARAFINDAN SATILDI
ASKERE ZİMMETLİ TÜFEK KARDEŞİ TARAFINDAN SATILDI

ASKERE ZİMMETLİ TÜFEK KARDEŞİ TARAFINDAN SATILDI

Personele zimmet ettiği HK11 tipi otomatik tüfeğin, seferinin uyuşturucu bağımlısı kardeşi tarafından

A+A-

Rum Milli Muhafız Ordusu’nun (RMMO) seferi personele zimmet ettiği HK11 tipi otomatik tüfeğin, seferinin uyuşturucu bağımlısı kardeşi tarafından uyuşturucu satın almak maksadıyla satıldığı haber verildi.

Fileleftheros “Otomatik Tüfeği Çaldı ve Uyuşturucu Satın Almak İçin Sattı... HK11 Seferi Kardeşinin Zimmetindeydi” başlığıyla yansıttığı haberinde RMMO’nun Lefkoşa bölgesindeki seferi taburunda görevli Rum’un, kendisine zimmet edilen HK11 tipi tüfeği iki parçaya ayrılmış ve her bir parçası bir elbise dolabında kıyafetlerin arasında gizlenmiş şekilde sakladığı ancak uyuşturucu bağımlısı kardeşi tarafından çalınıp satıldığını yazdı.

Hırsızlık olayının Nisan ayının 17’sinde cereyan ettiğini ancak seferinin bunu ayın 27’sinde fark ettiğini yazan gazete RMMO seferisi ile babasının, bağımlı kardeşi konuşturduklarını ve tüfeği çaldığı gün 25 yaşındaki birisine 500 Euro karşılığında sattığını öğrendikten sonra durumu polise bildirdiklerini kaydetti.

Gazete HK11’i 500 Euro karşılığında satın alan kişinin yakalandığını ve hakkında 8 gün tutukluluk emri alındığını, RMMO’dan zimmetli çalıntı tüfeğin bulunması için de Güney Kıbrıs genelinde araştırma başlatıldığını ekledi.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.