1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ASKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ASKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ASKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ASKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

A+A-
Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) mensubu, Lefkoşa Sancağı Bölük Komutanlarından Mustafa Rezvan Gülhan, yakalandığı rahatsızlığa yenik düştü ve yaşamını yitirdi. 
Geçtiğimiz gün tedavi gördüğü Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesinde yaşamını yitirien Mustafa Rezvan Gülhan için ilk tören, taraftarı olduğu ve yıllarca birçok kademesinde yönetici olarak görev yaptığı Küçük Kaymaklı Spor Kulübünde düzenlendi. 

 

Arkadaşları onu anlattı
 
Sabah saat 10.30’da düzenlenen törene merhumun çok sayıdaki arkadaşı Küçük Kaymaklı Spor Kulübü yönetici ve futbolcuları ile merhumun ailesi de hazır bulundu. Törende Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Başman, KT Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş ve merhumun arkadaşları kısa birer konuşma yaparak merhumun hizmetlerinden bahsettiler.

 

Lefkoşa’da toprağa verildi
 
Merhumun cenazesi ardından İsmail Safa Cami’ine getirilerek burada burada askeri tören düzenlendi. Gülhan, İsmail Safa Cami’inde kılınan öğle namazını müteakip Lefkoşa Kabristanlığında toprağa verildi.
 
Mustafa Rezvan Gülhan’ın cenaze törenine ailesi, silah arkadaşları, GKK ve Polis Teşkilatı mensupları, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.