1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AŞKIM İÇİN ANNEM’DEN AFFIMI DİLİYORUM..!
AŞKIM İÇİN ANNEM’DEN AFFIMI DİLİYORUM..!

AŞKIM İÇİN ANNEM’DEN AFFIMI DİLİYORUM..!

Gönyeli’de yarın akşam...

A+A-

Gönyeli’de yarın akşam yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesi eski başarılı başkan Sanlı Çoban adaylığını açıkladı. Çoban bu karardan dolayı kararına karşı çıkan annesinden hakkını helal etmesini isteyerek büyük aşkı Gönyeli’yi bu durumda bırakamayacağını açıkladı.

Son iki sezondur tarihinin en kötü günlerini geçiren ve önce süper ligden 1.lige düşen şimdide 1.ligde ligin dibine demir atan Gönyeli’de geride kalan 6 haftada alınan farklı mağlubiyetler sonrası Mustafa Palaz’ın başkanlıktan istifası sonrasında geçtiğimiz Pazartesi akşamı yapılması planlanan olağan üstü genel kurul 1 hafta zaman istenmesi ve başkan adayı çıkmamasından dolayı ertelenmişti.

Başkanlık için uzun süre Murat Arar ismi üstünde durulurken bu ismi ikna edemeyen Gönyeli’de yeni oluşacak yönetim bu kez Mustafa Piro’nun ismi üzerinde yoğunlaştı. Ancak  Arar gibi Piro’da başkanlığa sıcak bakmaktan vazgeçmesi sonrası Cuma akşamı saat 19:00’da yapılacak olan olağan üstü genel kurul öncesinde eski başkan Sanlı Çoban kolları sıvayarak başkanlığa aday oldu. Cuma akşamı genel kurulda Sanlı Çoban başkan adayı olarak üyelerden onay isteyecek.

Gönyeli ile doğup büyüyen ve her kademesinde hizmetleri bulunan başarılarla dolu yöneticilik ve başkanlık görevleri yapmış olan Sanlı Çoban güçlü bir yönetim kurulu hazırlarken Gönyeli’yi ayağa kaldırmak için annesini de kırdı. Önceki yıllarda Gönyeli’de yaptığı başkanlıktan sonra camiada hakkında söylenenlerden dolayı annesinin çok üzülmesi sonrası ona bir daha başkanlık ve yöneticilik yapmayacağına dair söz veren genç isim Gönyeli aşkı nedeni ile annesi ve sözünü çiğneyerek zorlu göreve yine el uzattı.

Sanlı Çoban bu yaşananlar sonrası sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada annesinden helallik isteyip aday olduğunu açıkladı.

zan.jpg

Sanlı Çoban’ın açıklaması şöyle:

“Hakkını Helal Et Anam, Gönyelim beni çağırıyor:

Söz bizde ağızdan çıkar. Kimse aday olmazsa ben adayım dedim. Sözümü yemem. En kötü gün bugünse bugün de Gonyelili’yim. Bana güvenip bu yola benimle çıkan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu bir seferberliktir. Samimi olup destek olana her zaman daha fazlasını verdim. Kimseye borcum yok ama Gönyeli’ye borcu olanlar var. Bu kulüp sayesinde bir yerlere gelenler diyetini bugün ödemelidir. Anacığımın ilk defa sözünün dışına çıktım. O beni, ben de Gönyeli’yi düşündüğüm için... Çünkü ben sadece sevmedim. Ben doğuştan AŞIĞIM.”

zangny.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.