1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. AŞKINIZI TAZELEYEN BAHANELER!
AŞKINIZI TAZELEYEN BAHANELER!

AŞKINIZI TAZELEYEN BAHANELER!

Aşkınızı tazeleyen bahaneler!

A+A-

“14 Şubat Sevgililer Günü” ne?

Herkesin dilinde şu söz nerden çıktı bu 14 Şubat Sevgililer Günü? Değer veren vermeyen herkes için tarih yaklaşıyor ve siz neymiş diyenlerdenseniz bile şunu unutmayın bazı bahaneler iyidir. Hediye vermenin, hele de almanın nesi kötü. Bu bahane birde sevgi namınaysa kesinlikle aşkınızı tazelemek için iyi bir fırsat lezzetli bir hediye seçimi olacaktır.

Sevgi kime gösterilir?

Şimdi aşkınızı tazelemek için bir fırsat denince herkesin aklına kadın ve erkek ilişkisi geliyor. Evet, bu kırmızılarla benimsenen günün en anlamlı tarafları kadınlar ve erkekler. Ama illaki sevgili olmak şart değil bu özel günü fırsat bilip sevginizi ortaya koyamadığınız bir arkadaşınız, hatta küçük hatalarınızı örtmenin güzel tarafı ile kardeşiniz veya çocuğunuz bile vazgeçilmez bağınızı anlatan sevgi emarelerini hak eder. Hediyenin gönderenini bir merak kaplarken en önemlisi alıcının yüz ifadesi, kalbinin yumuşamasıdır. Herkesin biraz aklı midesine ile bağlıdır. Bırakın nerden çıktığını bu özel günün hediyeleşerek yaptığınız bu jestlerle mutlulukların altına imzanızı atın.



Kime ne hediye alınır?

Elbette her yıl aynı hediyeleri vermek sıkıcıdır. Marifet hediyeyi alanın kendine özel olduğunu anılmasıdır. Peki, bu yıl hem göze hem mideye zevk veren bir seçeneği hem de tüm sevdiklerinize göndermeye ne dersiniz? Şimdi düşünceleriniz sesinize vuruyor... O halde buyurun meyve sepeti, sevgiliye hediye mesajları ile kurabiye çiçeği, üzerinde ismi yazan çiçek gibi kek buketi, yumuşacık çikolatalarda kendinden geçeceği işlemi truffle çiçeklerini incelemeye!

Taptaze Hem de Siparişle Üretilir

Sizin siparişiniz özel olarak üretilen bu güzel Lezzetli Hediye seçeneklerinin içinde hiçbir katkı bulunmamaktadır. Düşünün aylarca rafta bekleyen bir çikolatanın kötü görüntüsü veya klasik bir buket çiçeği sevginizi anlamlı bir şekilde anlatabilir mi? Meyve çiçekleri, kek buketleri ya da son zamanların trendi truffle topları günlük olarak yapıldığı için hep taptaze bir şekilde alıcılara ulaşılıyor. Masasında duran ama kimseyle paylaşamadığı bir çiçek yerine sevginizin sıcaklığını bir şöhret gibi etrafına saçacak bir hediye olacak seçiminiz.


Uzaklarda Ki Sevgiliye Farklı Hediye

Üstelik 14 Şubat için yakındaki kişiler için sadece bu seçenekler veya büyük şehirlerde sıkışmış bir seçenek değil dilerseniz çok uzaktaki sevdikleriniz için dahi lezzetli hediye siparişinizi verebilirsiniz. Birçok yerde şubesi olması dolayısı ile her yere sorunsuz olarak ulaşır. Şubesi olmayan alanlarda ise özel kargo paketleme servisi ile alıcıları mutlu kılar. Siz seçimizi yaparken alıcının yüz ifadesini lütfen hayal edin. Bu hediye sepetleler sizler için dile gelecek ve bu özel sevgililer gününe aşkınızı en iyi şekilde anlatacak, sevginizi katlayacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.