1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ASLAN KARTAL'I İÇERİDEN YIKTI!
ASLAN KARTAL'I İÇERİDEN YIKTI!

ASLAN KARTAL'I İÇERİDEN YIKTI!

Aslan Kartal'ı içeriden yıktı!

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 22. Haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

İlk yarıda kıran kırana bir orta saha mücadelesi vardı. İki takımda kontrollü oynamayı tercih etti.

37. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Sol kanattan gelişen atakta Drogba'nın ortasında uzak noktada topla buluşan Veysel, topu kontrol edip, Dany'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar penaltı. Dany sarı kart gördü. Kullanılan penaltı vuruşunda Selçuk İnan topu sağ köşeden ağlarla buluşturdu. 1-0

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise topla daha çok oynayan Beşiktaş'tı. Galatasaray skoru korumayı tercih etti. 47. dakikada Beşiktaş, gole çok yaklaştı. Ceza alanına sol çaprazdan giren Almeida'ya atılan ara pasında Almeida karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama Muslera'nın müdahalesiyle top kornere gitti.

Maçın tarihi olaylarından biri 54. dakikada yaşandı. Kullanılan serbest vuruşun ardından Olcay, Semih'ten sıyrılmak isterken Semih'in müdahalesiyle top dışarıya çıktı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır, kale vuruşunu işaret etti. Ardından Semih, maçın hakemine "Top benden çıktı" deyince hakem korner kararı verdi.

84. dakikada Galatasaray atağında Selçuk'un ceza alanına ortasında Burak ve kaleci Cenk, topa hareketlendi. Savunmaya çarpan top kaleci Cenk'i geçti ama Burak topa arkası dönük olduğu için göremedi ve savunma topu uzaklaştırdı. Cenk bu pozisyonda sakatlık geçirdi. Hafızası kaybettiği şüphesiyle tedavisi uzun sürdü. Oyuna devam edebileceğini belirtince maç kaldığı yerden devam etti. Hakem maçın sonuna 11 dakika ekledi.

Kalan dakikalarda gol gelmeyince maç Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla Galatasaray puanını 44'e çıkartırken 2. sıraya yerleşti. Lider Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 3'e indirdi. Beşiktaş ise 42 puanda kaldı. Siyah beyazlılar haftayı 3. sırada tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.