1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "Aslında Akli Dengem Yerinde Değil!"
"Aslında Akli Dengem Yerinde Değil!"

"Aslında Akli Dengem Yerinde Değil!"

Mahkemeye zorla getirilecek!

A+A-

Hande Yener’in evine zorla girmeye yeltenen hayranı hâkim karşısına çıktı. Hâkim duruşmaya katılmayan Yener hakkında zorla getirme kararı çıkardı.

Ünlü popçu Hande Yener'in Cihangir'deki evine zorla girmeye yeltenen hayranı Recep G., hakim karşısına çıktı. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Recep G., Yener'le 2-3 senedir görüştüğünü, "Prenses", "Harika" ve "Kraliçe" gibi ünlü popçuya ait olduğunu iddia ettiği sosyal medya hesabı üzerinden tanıştıklarını anlattı. Recep G., Yener'in kendisini sürekli farklı numaralardan aradığını ve Cihangir'de bulunan bir kafede defalarca Yener'le görüştüğünü ileri sürdü.

 


İddia edildiği gibi Yener'e ait olan eve zorla girmeye çalışmadığını anlatan sanık Recep G., Hande Yener'in daveti üzerine evine gittiğini beyan etti. Sanatçının Cihangir'de güvenlikli bir sitenin ikinci katında oturduğunu anlatan Recep G., Yener'in izni olmadan içeri girmesinin mümkün olamayacağını ve güvenlik tarafından haberdar edilen Hande Yener'in izni ile içeri girdiğini anlattı. Recep G., Yener'in kapıyı açtığında çok alkollü olduğunu, ayakta durmakta zorlandığını, dengesiz davranışlar sergilediğini ve evde bulunan arkadaşlarının yanında kendisini tanımazlıktan geldiğini öne sürdü.

Recep G., güvenliğin olay yerine gelip kendisini dışarı çıkarmasından sonra Yener'in kendisini tekrar aradığını ve görüştüklerini ileri sürdü.

Hakim, Recep G.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığını sorduğunda ise, "Ben Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin verdiği raporla akli dengemin yerinde olmadığını anladım. Cezai ehliyetim aslında yok" dedi. Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen sanık Recep G.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesini isteyen mahkeme, duruşmaya katılmayan Hande Yener hakkında ise zorla getirme kararı çıkarttı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.