1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Aslışah Alkoçlar'ın yeni aşkı ortaya çıktı!
Aslışah Alkoçlar'ın yeni aşkı ortaya çıktı!

Aslışah Alkoçlar'ın yeni aşkı ortaya çıktı!

İşte Aslışah'ın yeni aşkı!

A+A-

Hakan Sabancı ile olan ilişkisini yakın bir zamanda bitiren Aslışah Alkoçlar'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. İşte sosyetik güzelin yeni aşkı...

Hakan Sabancı ile yollarını ayıran Aslışah Alkoçlar, gönlünü bir başkasına kaptırdı. Sosyetik güzelin bir süredir tanıma aşamasında olduğu gönlündeki isim ise ikilinin yakın dostları sayesinde ortaya çıktı.

Hakan Sabancı'yla 1 yıllık aşkı Ekim 2016'da biten Aslışah Alkoçlar'ın gönlünü yine Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden birinin veliahtı çaldı.

Hakan Sabancı'yla ayrıldıktan sonra çok üzülen sosyetik güzel, yeni aşkın sinyalini ise "Kalbimi çarptırıp görüştüğüm kimse yok desem Pinokyo gibi burnum uzar" diyerek vermişti.

Aslışah Alkoçlar'ın adını sır gibi sakladığı kişinin kim olduğu sonunda ortaya çıktı.
 
Sosyetik güzelle iki ay önce Karaköy'deki bir mekandan çıkarken de objektiflere yakalanan kişinin Varlıbaş Holding'in veliahtı Ergin Varlıbaş olduğu ikilinin yakın dostları sayesinde öğrenildi.

Gizli gizli görüşen sosyetik çiftin, geçen ay yaptığı Yunanistan kaçamağı da yakın dostları  Meryem Uzerli'nin sevgilisi Alp Özcan'ın paylaşımıyla ortaya çıktı.

--2797803.jpeg

Birbirlerini henüz tanıma aşamasında olan Aslışah Alkoçlar ile Ergin Varlıbaş'ın sık sık ortak arkadaşlarıyla vakit geçirip birbirlerini daha iyi tanımaya çalıştığı öğrenildi.

Şimdilik temkinli davranan ve bu yakınlaşmayı herkesten saklayan Aslışah Alkoçlar'ın dostlarına da "Hakan'la ilişkimizi çok göz önünde yaşadık. Bu hatayı tekrar yapmak istemiyorum. Zaten daha duygularımdan da emin değilim. İlişkinin adı konduğunda Ergin'le birlikte açıklarız" dediği iddia edildi.

Ergin Varlıbaş, iş dünyasındaki başarısı kadar renkli hayatıyla da tanınıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.