1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Aslışah'a Ceylan Çapa'dan Dost Kazığı!
Aslışah'a Ceylan Çapa'dan Dost Kazığı!

Aslışah'a Ceylan Çapa'dan Dost Kazığı!

Aslışah'a Ceylan Çapa'dan Dost Kazığı!

A+A-

Son dönemin en çapkın ismi Hakan Sabancı, iki arkadaşı birbirine düşürecek! Sosyetik playboy, önceki gece Ceylan Çapa ile yakınlaştı. Kaçamak gecesinin en ilginç yanı Çapa ile Alkoçlar’ın sıkı dost olması.

Serkan Uçar'la olaylı aşkı 2016 Ekim'de biten Ceylan Çapa, aşk orucunu sürpriz bir isimle bozdu. Sosyetik güzel, önceki gece Hakan Sabancı'yla cihangir'deki bir mekanda eğlendi. Mekana arkadaş gruplarıyla giden ikili, ilerleyen saatlerde aynı masada eğlenmeye başladı. Samimi bir şekilde dans eden Çapa'yla Sabancı'yı görenler, "Sosyetenin gözde bekarları yeni bir aşka mı yelken açtı?" dedi.

GAZETECİLERDEN KAÇTILAR...


Sabah saat 04.00 sularında mekandan Hakan Sabancı'nın VIP minibüsüyle ayrılan ikili, gazetecileri fark edince izlerini Ortaköy'ün ara sokaklarında kaybettirdi. Sosyetik sevgilisi Aslışah Alkoçlar'dan ayrıldıktan sonra adı Hadise'nin de aralarında bulunduğu birçok isimle anılan Sabancı ile Çapa'nın bu yakınlaşmasının ilişkiye dönüşüp dönüşmeyeceği merak konusu olurken işin ilginç yanı ise Ceylan Çapa ile Alkoçlar'ın çok yakın dost olması! Ceylan Çapa'nın Aslışah Alkoçlar'ın eski sevgilisiyle yaptığı bu kaçamak, "Ceylan'dan Aslışah'a dost kazığı" şeklinde yorumlandı.

Son aylarda çapkınlıkta gaza basan Hakan Sabancı, hatları iyice karıştırdı! Aslışah Alkoçlar'la 1 yıllık aşkını 2016 sonunda bitiren Sabancı, önceki gece Ceylan Çapa'yı yakın markaja aldı. Aileleri de eskiden beri tanışan iki arkadaşın, dostluğunun sürüp sürmeyeceği merak konusu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.