1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ASRIN PROJESİNE ADIM ADIM!
ASRIN PROJESİNE ADIM ADIM!

ASRIN PROJESİNE ADIM ADIM!

ASRIN PROJESİNE ADIM ADIM!

A+A-
‘KKTC Su Temin Projesi’ kapsamında içme suyu iletecek boruların montajı tamamlanan karayolu geçişlerinde, asfaltlama çalışmaları hızla ilerliyor. Kazılan yollarda, süratle asfalt çalışmalarına girişildi.

‘KKTC Su Temin Projesi’ kapsamında içme suyu iletecek boruların montajı tamamlanan karayolu geçişlerinde, asfaltlama çalışmalarına başlandı.Su projesi çerçevesinde Türkiye’den gelecek su için, Lefkoşa’da devam eden boru döşeme amaçlı kazı çalışmaları devam ederken, bir yandan da asfaltlama çalışmaları son sürat ilerliyor.

“3 KİLOMETRELİK BÖLÜM TAMAMLANDI”
Bu kapsamda, 24-28 Ocak tarihleri arasında Lefkoşa-Gazimağusa anayolunun Yakındoğu Üniversitesi ayrımı- Dikmen Yolu arası 3 km’lik bölümü tamamlanırken; Altınbaş Petrol mevkiinde, boru döşenmesi için kazılan yolda, trafikte yaşanan sıkıntıyı minimuma düşürmek için ekiplerin kısa sürede asfalt çalışmalarına giriştikleri görüldü.

“SANAYİ ÇEMBERİNE DE ASFALT DÖKÜLDÜ”

Yapılan boru döşeme çalışmaları nedeniyle kazılan bu yolda da, asfalt dökme çalışmaları yapılırken; dün de Sanayi Bölgesi çemberinde asfaltlama çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

Ekiplerin çalışmalarının, son sürat ilerlediği gözlemlendi. Bu şekilde Lefkoşa’da boru döşenen yerlerin, sırasıyla asfaltlanacağı açıklandı.

su-1-642x320.jpg

“BURALARI DA ASFALTLANACAK”
Yapılan açıklamada, 28 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında Yılmazköy Kavşağı- Gönyeli Çemberi-Hamitköy Kavşağı ile Gönyeli Çemberi-Girne Yolu 3 km’lik bölümü; 10-20 Şubat tarihleri arasında da Çamlıbel-Yılmazköy Kavşağı ile Yılmazköy Kavşağı-Serhatköy arasında asfaltlama çalışmaları yapılacağı bildirildi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.