1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ASRIN PROJESİYLE YÜZÜMÜZ GÜLECEK!
ASRIN PROJESİYLE YÜZÜMÜZ GÜLECEK!

ASRIN PROJESİYLE YÜZÜMÜZ GÜLECEK!

ASRIN PROJESİYLE YÜZÜMÜZ GÜLECEK!

A+A-

TAÇOY BAŞKANLIĞINDAKİ HEYET KUZEY MESARYA KÖYLERİNİ ZİYARET EDEREK  KÖY SAKİNLERİYLE  BAYRAMLAŞTI

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Sekreteri Hasan Taçoy başkanlığındaki DP-UG heyeti, bayram ziyaretleri kapsamında Mesarya köylerini ziyaret ederek köy sakinleriyle bayramlaştı.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre Taçoy ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda  yalnızca bayram veya özel günlerde değil, her zaman halkı ziyaret etmenin büyük bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Köy sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Taçoy,  “Asrın Projesi” olarak nitelendirilen Anavatan’dan Adaya gelecek olan su ile mesaryalının yüzünün güleceğini söyledi.

Taçoy, üretimden kopan halkın yeniden üretime kavuşacağını, ülkenin lokomotif sektörlerinden birinin de tarım olacağını söyledi.

Taçoy “Bayramlar özlemlerin dinmesi, kavuşmanın en yoğun yaşandığı günlerdir. Bu nedenle gezmediğimiz ilçe, ziyaret etmediğimiz ev bırakmak istemiyoruz. Bu vesileyle bir kez daha halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, büyüklerimin ellerinden öpüyor. Herkese sağlıklı, huzurlu ve neşe dolu bir bayram geçirmelerini dinliyorum” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.