1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ASTERAS TRİPOLİS- BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
ASTERAS TRİPOLİS- BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

ASTERAS TRİPOLİS- BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Siyah-beyazlı ekip, Tripolis'te UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

A+A-

Siyah-beyazlı ekip, Tripolis'te UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma saat 22.05'te başlayacak. Peki Asteras Tripolis - Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Beşiktaş, Yunanistan'da Asteras Tripolis FC ile karşılaşacak. Bu gece oynanacak maç saat 22.05'te başlayacak. Maçın canlı yayını şifresiz olarak STAR TV'de

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek. Sousa'nın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ile Alvaro Daniel Carvalho Mesquita yapacak. 4. hakem olarak Antonio Manuel Albine Godinho'nın görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise; Artur Manuel Ribeiro Soares Dias ile Marco Bruno Santos Ferreira.

Muhtemel 11'ler:

Asteras: Kosicky, Lluy, Sankare, Parra, Zisopoulos, Pantelladis, Munafo, Gianniotas, Usero, Barrales, Fernandez

Beşiktaş: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Atiba, Veli, Gökhan, Sosa, Olcay (Kerim), Demba Ba 

Kolokotronis iddialı konuştu

Asteras Teknik Direktörü Theodoros Kolokotronis, maçın oynanacağı statta düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalar yaptı. İyi hazırlandıklarını belirten Kolokotronis, "Bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Teknik ekip ve futbolcular olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Kazanmak için çok iyi çalışacağız. Çok iyi bir maç olacak ve maçı izleyen futbolseverler oyundan memnun kalacak" dedi.

Grubunda yaptığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan ve İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımıyla zirveyi paylaşan "Kara Kartallar"a gruptan çıkmak için Asteras karşısında bir puan yetecek.

Beşiktaş'ın sezon başından bu yana futbolunu geliştiğini vurgulayan Vergetis, "Beşiktaş galibiyete çok daha yakın fakat biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Her şey sahada belli olacak. İstanbul'da çok iyi defans yapmıştık. Beşiktaş'a karşı yaptığımız savunmayı Tottenham'a da yapmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Yarın umarım başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Tripolis maçı hazırlıkları başladı. Kasımpaşa maçında oynayan futbolular sadece yenileme çalışması yaparken diğerleri kondisyon ve taktik çalışması yaptı.  İdmana sakat olan Uğur, Tolga, Sivok ve İsmail ile izinli Demba Ba katılmadı.

İşte Senegalli DembaBa'nın Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında attığı goller...

Beşiktaş - Feyenoord: 3-1 (3 gol)
Tottenham Hotspur - Beşiktaş: 1-1 (1 gol)
Partizan - Beşiktaş: 0-4 (1 gol)
Beşiktaş - Partizan: 2-1 (2 gol)

Demba Ba, Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın bir sezonda Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu rekorunu ele geçirdi. Quaresma, siyah-beyazlı formayla Avrupa kupalarında bir sezonda 5 gol atmıştı.

UEFA AVRUPA LİGİ C GRUBU puan durumu

Beşiktaş      8 puan

Tottenham   8 puan

Tripolis        4 puan

Partizan      1 puan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.