1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATAKAN: “SÖZLERİNİZİ YERİNE GETİRİN”
ATAKAN: “SÖZLERİNİZİ YERİNE GETİRİN”

ATAKAN: “SÖZLERİNİZİ YERİNE GETİRİN”

Buran Atakan, CAS, KTHY ve ETİ çalışanları olarak Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve

A+A-

Hava-Sen Başkanı Buran Atakan, CAS, KTHY ve ETİ çalışanları olarak Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’tan, “ülkeyi idare edenler olarak sorumluluklarını yerine getirerek, hesap sorma, sorunları çözme ve verdikleri sözleri yerine getirmelerini” istedi.

Yorgancıoğlu’nun muhalefetteyken “hükümetin KTHY çalışanları ile ilgili tedbir almadığını ve gerekçe olarak da ekonomik imkânsızlıkları gösterdiğini” söylediğini savunan Atakan, Serdar Denktaş’ın 23 Temmuz’da Başbakanlık önündeki eylemde “Ağustos’un 1’i veya 5’i gibi görevinize başlayacaksınız” dediğini ileri sürdü.

Yaptığı yazılı açıklamada Yorgancıoğlu ve Denktaş’ın çalışanlara verdiklerini öne sürdüğü sözleri hatırlatan Atakan, “Sn. Başbakan, Sn. Başbakan Yardımcısı sizler şu anda hükümettesiniz, ülkeyi idare ediyorsunuz, sizlerden sorumluluğunuzu yerine getirerek, hesap sormanızı, sorunları çözmenizi ve verdiğiniz sözleri yerine getirmenizi CAS, KTHY ve ETİ çalışanları adına talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.