1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATALAY, İSVEÇ’TE
ATALAY, İSVEÇ’TE

ATALAY, İSVEÇ’TE

Atalay, Cuma namazını kıldığı Fittja Ulu Camisi’nde, Stockholm Din Hizmetleri Müşaviri Fatih Mehmet Karaca,

A+A-

 

İsveç Dindar Sosyal Demokratlar Topluluğu’nun davetlisi olarak İsveç’te bulunan Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay, ziyaret ve temaslarına devam ediyor.

Din İşleri Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, “Dini Liderler Arası İletişim-Kıbrıs’ta Barış Sürecine Katkıları” ve dini konularda konferanslar vermek üzere önceki gün İsveç’e giden Atalay, İsveç İslam Federasyonu Başkanı Tahir Akan, Yeşiller Partisi Grup Başkanı Mehmet Kaplan ve KKTC Stockholm Temsilcisi Damla Güçlü’yü ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti İsveç Büyükelçiliği’ni de ziyaret eden Atalay, müsteşarlar U. Mustafa Sertel ve M. Taylan Tokmak ile bir araya geldi.

Başkan Atalay’a, Yeşiller Partisi Grup Başkanı Mehmet Kaplan ve İsveç Dindar Sosyal Demokratlar Lideri Peter Weiderug eşlik etti.

Atalay, Cuma namazını kıldığı Fittja Ulu Camisi’nde, Stockholm Din Hizmetleri Müşaviri Fatih Mehmet Karaca, Botkyrka İlçesi Belediye Başkanı Katarina Berggren, Sosyal Demokrat İşçi Partisi Milletvekili Adayı Serkan Köse, Liberal Parti Milletvekili Sedat Doğru ile bir araya geldi.

İsveç’te yarın yapılacak genel ve yerel seçimler hakkında bilgi alan Atalay, bütün partilerden katılan Türkiye kökenli adaylara başarılar diledi.

Din İşleri Başkanı Atalay’ın İsveç’teki temasları yarın sona erecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.