1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATALAY,TEMEL ATMA TÖRENLERİ İÇİN KKTC'YE GELİYOR
ATALAY,TEMEL ATMA TÖRENLERİ İÇİN KKTC'YE GELİYOR

ATALAY,TEMEL ATMA TÖRENLERİ İÇİN KKTC'YE GELİYOR

Atalay’ın yanında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de temel atma törenleri ve açılışlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere adaya gelecek.

A+A-

HALA SULTAN İLAHİYAT KOLEJİ OKUL BİNASI AÇILIŞI VE BAZI CAMİLERİN TEMEL ATMA TÖRENLERİNE KATILACAK ATALAY’A TOBB BAŞKANI VE DİYANET İŞLERİ BAŞKANI  EŞLİK EDECEK

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yarın sabah saat 09.00’da Hala Sultan İlahiyat Koleji okul binası açılışı ve bazı camilerin temel atma törenlerine katılmak üzere özel uçakla KKTC’ye gelecek.

Atalay’ın yanında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de temel atma törenleri ve açılışlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere adaya gelecek.

Atalay ve Hisarcıklıoğlu, yarın saat 09.30’da Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, saat 10.00’da ise Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından kabul edilecek.

HALA SULTAN KOLEJİ AÇILIŞI VE CAMİ TEMEL ATMA TÖRENİ

Atalay, Hisarcıklıoğlu ve Görmez, saat 10.30’da Hala Sultan İlahiyat Koleji okul binası açılışı ve ek tesislerin temel atma törenine, ardından saat 11.30’da Hala Sultan Camisi temel atma törenine katılacak.

GİRNE ÜNİVESRİTESİ VE YDÜ CAMİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ

Atalay ve Görmez daha sonra saat 14.00’te gerçekleşecek Girne Üniversitesi temel atma töreni ile Yakın Doğu Üniversitesi Camisi temel atma törenlerine de katılacaklar.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay yarın saat 18.30’da özel uçakla adadan ayrılacak.

HİSARCIKLIOĞLU

Hisarcıklıoğlu KKTC’ye bu akşam saat 23.00’te gelecek, Atalay ile temel atma ve açılış törenlerine eşlik etmenin yanında saat 14.30’da Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası ortak Yönetim Kurulu toplantısına katılacak.

Hisarcıklıoğlu, saat 17.00’de özel uçağıyla adadan ayrılacak.

GÖRMEZ

TC Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de yarın sabah adaya gelerek, açılış ve temel atma törenlerine katılacak. Görmez saat 09.30’da Din İşleri Başkanı Talip Atalay’ı, saat 10.00’da Vakıflar Örgütü ve Din İşleri Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Işılay Arkan’ı ziyaret edecek.

Temel atma ve açılış törenlerinin ardından Görmez, saat 15.30’da din görevlileriyle toplantı yapacak. Görmez, saat 18.30’da özel uçakla adadan ayrılacak.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.