1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATAMIZIN EBEDİYETE GÖÇÜNÜN 76’INCI YILDÖNÜMÜNDE…
ATAMIZIN EBEDİYETE GÖÇÜNÜN 76’INCI YILDÖNÜMÜNDE…

ATAMIZIN EBEDİYETE GÖÇÜNÜN 76’INCI YILDÖNÜMÜNDE…

Zaferle sonuçlanan varoluş mücadelemizin ve egemen varlığımızın simgesi olan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimizin birkaç gün sonra 31’inci kuruluş yıldönümünü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz...

A+A-

 

BORA: “MÜCAHİT KIBRIS TÜRK HALKI, ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ İLE ONURLU BİR VAROLUŞ SAVAŞI VERDİ” 

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Genel Başkanı Yılmaz Bora, 10 Kasım mesajında, “Ulusal Önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrıldığı, ancak gönüllerimizde hep yaşattığımız günün 76. yıldönümünde, özlem, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Mücahit Kıbrıs Türk halkının, Atatürk ilke ve devrimleri ile Türk Kurtuluş savaşını rehber sayarak, onurlu bir varoluş savaşı verdiğini kaydeden Bora, şanlı bir direniş gösterildiğini belirtti.

Bora mesajında, “Zaferle sonuçlanan varoluş mücadelemizin ve egemen varlığımızın simgesi olan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimizin birkaç gün sonra 31’inci kuruluş yıldönümünü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Askeri zaferimizi, siyasi ve ekonomik zaferlerle taçlandırma mücadelemizde, Atatürk ilke ve devrimleri, rehberimiz olmaya devam edecektir. Ulusal birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak, her engeli aşacağımıza olan inancımız tamdır” ifadesine yer verdi.

“Atamızın ebediyete göçünün 76’ıncı yıldönümünde, millet olarak yas tutmuyor bilakis onun gösterdiği ilim ve irfan yolunda, onu daha iyi anlıyoruz. Asil Türk Milleti’nin mensupları olarak, kimliğimizle öğünüyor onur duyuyoruz” diyen Bora, vatan ve milletin birlik ve bütünlüğünün korunması için, daha çok çalışmak gerektiğine inandıklarını ve geleceğe güvenle baktıklarını belirtti.

Bora, “Atamızı ölümünün 76’ıncı yıldönümünde, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.