1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATARİ OYNARKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ
ATARİ OYNARKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

ATARİ OYNARKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Atari oynarken kalp krizi geçirdi

A+A-

Lapta’nın sevilen gençlerinden 34 yaşındaki Ekrem Çağer aniden fenalaşarak hayatını kaybetti

Melin DOBRAN

Girne’ye bağlı Lapta Köyü, dün sabah güne acı bir haberle uyandı. Lapta’nın sevilen gençlerinden olan 34 yaşındaki Ekrem Çağer’in zamansız vedası tüm sevenlerini hüzne boğdu.

Elde edilen bilgilere göre Çağer, Piyale Paşa Sokak’taki evinde saat 05.30 civarında atari oynarken aniden rahatsızlanarak hayata veda etti. Çağer’in fenalaştığını gören nişanlısının hemen ambulansa haber verdiği, ancak ekip gelinceye kadar 25 dakikalık bir sürenin geçtiği öğrenildi. Eve ulaşan sağlık ekibi Çağer’in cansız bedeni ile karşılaştı. Çağer’in naaşı, eve çağırılan Girne itfaiyesi ambulansı ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Son yolculuğuna bugün uğurlanacak

Elde edilen bilgilere göre Çağer’in, Rose Gardens isimli tatil köyünün müdürü olduğu öğrenildi. Ayrıca Çağer, Lapta eski kulüp başkanı Turgay Çağer’in oğluydu. Çevresinde tanınmış ve sevilen bir genç olan Çağer’in beklenmedik vedası, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini şoka uğrattı. Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz’den alınan bilgiye göre Çağer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Çağer’in naaşının, bugün öğlen Lapta’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.