1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ATASAYAN: “BU BAŞARI TÜM GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLSUN”
ATASAYAN: “BU BAŞARI TÜM GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLSUN”

ATASAYAN: “BU BAŞARI TÜM GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLSUN”

BAKAN ATASAYAN AVRUPA İKİNCİLİĞİ KAZANAN TERZİOĞLU'NU KABUL ETTİ

A+A-

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, British Council’in organize ettiği “The Blogthon Maratonu” yarışmasında, KKTC’yi temsil eden ve Avrupa 2’nciliği başarısını kazanan Yıldız Terzioğlu’nu kabul ederek, ödülünü takdim etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Hala Sultan İlahiyat Koleji öğretmenlerinden Yıldız Terzioğlu’nun KKTC’yi temsilen katıldığı uluslararası yarışmada, Rusya, Hırvatistan, İsrail, Özbekistan, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Macaristan, Bulgaristan, İspanya, Romanya ve Ermenistan gibi ülkelerden toplam 350 İngilizce öğretmeni yer aldı.

Yarışmaya katılan öğretmenler, 1 aylık bir süre içerisinde, eğitim teknikleri ve eğitim konularında, sanal ortamda yazdıkları makaleler ile yarıştı. Uluslararası jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, KKTC adına yarışmaya katılan, Hala Sultan İlahiyat Koleji öğretmeni Yıldız Terzioğlu, Avrupa ikincisi gelerek, büyük bir başarıya imza attı.

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, yarışmada ikincilik kazandıran Terzioğlu’nu kutladı.

“Bu başarı Kuzey Kıbrıs Türk gencinin, kendisine fırsat verildiği takdirde, neler yapabileceğini ortaya koymuştur” diyen Bakan Atasayan, Yıldız Terzioğlu’nun kazandığı bu takdir edilecek başarının, tüm gençlere örnek olmasını diledi.

Terzioğlu da yaptığı konuşmasında, böylesi önemli bir başarıyı KKTC’ye kazandırmaktan duyduğu heyecanı ve mutluluğu ifade ederek, başarının temelinde inanmanın yer aldığını vurguladı.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.