1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATASOY: “MHP, KKTC’NIN BAĞIMSIZLIĞINI DESTEKLEMELİDİR TÜRK DEVLETLERİNE KARŞI DUYARLI OLMALIDIR”
ATASOY: “MHP, KKTC’NIN BAĞIMSIZLIĞINI DESTEKLEMELİDİR TÜRK DEVLETLERİNE KARŞI DUYARLI OLMALIDIR”

ATASOY: “MHP, KKTC’NIN BAĞIMSIZLIĞINI DESTEKLEMELİDİR TÜRK DEVLETLERİNE KARŞI DUYARLI OLMALIDIR”

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy...

A+A-

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye’deki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nin bağımsızlığı desteklemesini ve Türk devletlerine karşı duyarlı olmasını istedi.

Atasoy bu konudaki istemi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kabulünde yaptı.

Türkiye Konfederasyonlar Topuluğu tarafından yapılan açıklamaya göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u,  MHP’nin Ankara’daki Genel Merkezi’nde kabul etti

Atasoy kabulde, KKTC’nin bağımsızlığına değinerek, “Biz Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu olarak KKTC’nin bağımsızlığını her zaman her yerde ve her platformda destekliyoruz” dedi.

Konuşmasında,   “MHP Başta KKTC olmak üzere Türk dünyasına Türk devletlerine daha çok ilgi göstermeli ve siz MHP Genel Başkanı olarak Türk devletlerine sık sık ziyaretler yapmalısınız”  ifadesini kullanan emine Nezaket Atasoy, “Biler Türkiye olarak Türk halkı olarak Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları olarak iktidar-muhalefet partileri olarak Türk dünyasına karşı daha duyarlı olmalıyız” dedi.

BAHÇELİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise kabuldeki konuşmasında, Atasoy’un, KKTC ve Türk dünyasıyla ilgili sözleri ve fikirlerinize katıldığını belirterek, “KKTC ve Türk devletleri ve Türk dünyası MHP’nin kırmızı çizgileridir” ifadesini kullandı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.