1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATASOY ÖNEMLİ NOKTALARA DEĞİNDİ
ATASOY ÖNEMLİ NOKTALARA DEĞİNDİ

ATASOY ÖNEMLİ NOKTALARA DEĞİNDİ

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, KKTC’nin bağımsızlığının tüm dünyaya kabullendirilmesi gerektiğini kaydetti.

A+A-

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve  Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, KKTC’nin bağımsızlığının tüm dünyaya kabullendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu tarafından yapılan açıklamaya göre, Atasoy Ankara’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Zirvesi’nde yaptığı konuşmada , “Türkiye İktidar ve Muhalefet Partileri hep birlikte el ele vermeliyiz ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını bütün dünyaya kabullendirmeliyiz” dedi.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy KKTC halkına uygulanan ambargoların artık kalkması gerektiğini, belirtti ve şöyle konuştu: “Buradan Avrupa Birliğine ve Birleşmiş Milletlere sesleniyorum 21. yüzyılda bu ve buna benzer  İnsanlık dışı ambargoları kınıyoruz ve artık bu yüzyılda hiçbir millete, hiçbir ırka ve hiçbir topluma ambargo uygulanmamalıdır”.

Atasoy katılımcılara seslenerek, hep birlikte el birliğiyle KKTC’nin bağımsızlığını desteklemeleri gerektiğini dile getirdi.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.