1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATASOY, TİCARET ODASI’NI DA ZİYARET ETTİ
ATASOY, TİCARET ODASI’NI DA ZİYARET ETTİ

ATASOY, TİCARET ODASI’NI DA ZİYARET ETTİ

KKTC’de temaslarda bulunan Türk Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu ile Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, beraberindeki heyetle Kıbrıs Türk Ticaret Odası’na ziyarette bulundu.

A+A-

KKTC’de temaslarda bulunan Türk Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu ile Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy,  beraberindeki heyetle Kıbrıs Türk Ticaret Odası’na ziyarette bulundu.

Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, hükümet, muhalefet, basın ve sivil toplum örgütlerinin ortak bir amaç doğrultusunda hep beraber hareket etmelerinin ve çalışmalarının önemini vurgulayan Atasoy, Kıbrıs Türk Ticaret Odası’na güç birliği teklifinde bulundu.

KKTC’nin kendileri için öncelikli olduğunu, KKTC’ye uygulanan haksız ambargoların kalkması için yaptıkları görüşmelerde bunu gündeme getirdiklerini anlatan Atasoy, yatırımlarla bu ambargoların kalkabileceğini ve ekonomik sektörün önünün açılabileceğini anlattı. Atasoy, Türkiye’den ve yurt dışından yatırımcıların KKTC’ye getirilip ilgili konularda formlar düzenlemede katkı yapmaktan mutluluk duyacaklarını da söyledi.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Günay Çerkez de, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu’na ziyaretleri için teşekkür ederek, KKTC’deki ekonomik ve siyasi yapı hakkında bilgi verdi. Özel sektöre gerekli önemi vermenin ve özel sektörün önünü açmanın önemini vurgulayan Çerkez, yenilenebilir enerjiler ve agro-turizm potansiyelinden bahsetti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.