1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Atatürk Havalimanı'nda hareketli anlar
Atatürk Havalimanı'nda hareketli anlar

Atatürk Havalimanı'nda hareketli anlar

Atatürk Havalimanı'nda hareketli anlar

A+A-

Kuveyt uçağında bir yolcunun tansiyonu düşünce ambulans istendi, THY uçağına ise kuş çarptı, bir başka THY uçağı da teknik arıza nedeniyle 19 saat gecikme yaparken, yabancı havayollarına ait bir uçağın pilotu ise piste leş yiyen bir kuş nedeniyle kuleden pistin temizlenmesini istedi.
 
Dün saat 23.05'te İstanbul Atatürk Havalimanına inen TK 1970 sefer sayılı THY'nin Birmingham uçağına iniş sırasında kuş çarptı. Boeing 737-900 tipi uçakta herhangi bir hasar meydana gelmedi. Uçak bakım için hangara alındı.
 
Bugün saat 11:30'da ise yabancı havayollarına ait bir uçağın pilotu kalkış sırasında yaptığı kuş anonsu ile dikkat çekti. Pilot,"Pistin orta civarlarında bir tane kuş ölüsü var, diğer kuşta onu yemeye çalışıyor" bilgisini verdi. Bunun üzerine kule görevlisi de "Teşekkür ederim hemen aldırıyorum" dedi. Kuş ölüsünün uçaklar için tehlike yaratmaması için araçla aldırılıp pist kısa sürede temizlendi.
 
YOLCU TANSİYONU YÜKSELDİ
 
Kuveyt Havayolları'nda ise seyahat eden bir yolcunun tansiyonu yükseldi. Uçak indikten sonra sağlık kontrolü yapılan yolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Bu arada Türk Hava Yolları'nın Çin'in Guangzhou şehrinden İstanbul'a gelecek olan uçağı ise teknik bir arza nedeniyle 19 saat rötar yaptı. Uçak Guangzhou'da bakıma alınırken yolcular da otele yerleştirildi. Teknisyenlerin müdahalesi sonrası uçaktaki arızanın şu saatlerde giderildiği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.