1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATATÜRK STADYUMU'NDA DEHŞETE DÜŞÜREN MANZARA!
ATATÜRK STADYUMU'NDA DEHŞETE DÜŞÜREN MANZARA!

ATATÜRK STADYUMU'NDA DEHŞETE DÜŞÜREN MANZARA!

Görüntülere bir bakın...

A+A-

 

Ülkenin tek büyük spor stadyumu olan Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nun durumu içler acısı.

Sporcuların soyunma odaları aylardır yapılmayan temizlik nedeniyle adeta mikrop yuvasına döndü.

pis1.jpg
Lefkoşa Atatürk Stadyumu sporculara sağlık vermek yerine hastalık saçıyor… Musluklar pas içinde, tuvaletler ise kırık-dökük. Sporcuların karşılaşmaya çıkmadan önce hazırlandıkları soyunma odası toz ve mikrop içerisinde.

Öte yandan sporcuların duş alacakları yerler de kırık dökük ve paslı… Tuvaletlerin durumu ise içler acısı. Günlerdir yapılmayan temizlik nedeniyle tuvaletler pislik yuvasına dönüşmüş durumda.

salon1-001.jpg

Burada gençler nasıl spor yapacak?

Lefkoşa Atatürk Stadyumu’ndaki görüntüleri gören Sosyal Hizmetler Uzmanı Barış Başel gözlerine inanamadı. Görüntüleri korkunç bir manzara olarak nitelendiren Barış Başel, stadyumda tam zamanlı çalışanların olduğunu, ama denetimin olmadığını söyledi. Çalışanların maaşlı personel olduğunu ifade eden Başel, burada kimin ne kadar maaş aldığının ve ne kadar çalıştığının sorgulanması gerektiğini belirtti. 

salon2.jpg

 

“Stadyumun durumu korkunç” 

Başel, “Gençleri biz uyuşturucu madde ve benzeri gibi kötü alışkanlıktan uzak tutmaya çalışırken, stadyumun soyunma odalarının böyle olmasına inanamıyorum. Biz gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için spora yönlendirirken, soyunma odaları asıl mikrop saçıyor. Sporun ve tesislerin devlet politikası olması gerekiyor. Stadyumun durumu gerçekten korkunç” dedi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.