1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATATÜRKÇÜ YAŞAM DERNEĞİNDEN 29 EKİM MESAJI
ATATÜRKÇÜ YAŞAM DERNEĞİNDEN 29 EKİM MESAJI

ATATÜRKÇÜ YAŞAM DERNEĞİNDEN 29 EKİM MESAJI

Atatürkçü Yaşam Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 90. kuruluş yıldönümünü kutladı.

A+A-

Atatürkçü Yaşam Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 90. kuruluş  yıldönümünü kutladı.

Dernek, mesajında, kurtuluş mücadelesinin başarıya ulaşmasında büyük kahramanlıklar sergileyen başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm emeği geçenleri saygı ve minnetle andıklarını belirtti.

Cumhuriyetin kazanımlarını, her Türk yurttaşının bilmesi, gelecek nesillere aktarmasının bir görev olduğunu kaydeden Atatürkçü Yaşam Derneği, mesajında özetle şöyle dedi:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkı olarak, bağımsızlık ve özgürlüğümüze kavuşabilmemiz, çok büyük bedeller ödenerek gerçekleştirilebilmiştir. Bizler bu önemli günün bilincinde olarak, özgürlüğün ve bağımsızlığın değerinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğinin farkındayız. Bu sebepten ötürü böyle önemli günlerin coşku içinde kutlanması ve bu yüce duyguların sadece bir günle geçiştirilmeyip yılın 365 günü yüreklerde yaşatılması sürdürülmelidir.
 
Anavatan Türkiye’nin bir parçası ve kardeş ülke Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak bizler de bu mutluluğa anavatandaki tüm kardeşlerimizle birlikte ortak oluyoruz. Tasada ve kıvançta birlikte olduğumuz anavatanımızın “90 yaşında” olmasının gururu ve mutluluğunu tüm halkımızın da yürekten paylaştığına inanıyoruz.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.