1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATCI FENA YAKALANDI!
ATCI FENA YAKALANDI!

ATCI FENA YAKALANDI!

Ercan Havalimanı’nda önceki gün saat 20.00 sıralarında hareketli saatler yaşandı;

A+A-

Ercan Havalimanı’nda önceki gün saat 20.00 sıralarında ülkeye giriş yapmak isterken detektör köpek Zeyna’nın tepki vermesi ile Ahmet Atcı’nın üzeri ve eşyaları arandı. Yapılan aramada yaklaşık 50 gram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçiren polis Ahmet Atcı’yı gözaltına aldı.

Ahmet Atcı, dün tutukluluk talebi ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzuruna çıkarıldı. Yargıç,  soruşturmanın tamamlanmasına imkan tanımak için Ahmet Atcı’nın 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Suçunu kabul etti
Soruşturmayı yürüten polis çavuşu Erkan Karam mahkemede verdiği ifadede Ahmet Atcı’nın önceki akşam saat 20.00 sıralarında Ercan Havalimanı’ndan giriş yapmak isterken detektör köpeğin tepki vermesi ile üzerinin arandığını anlattı. Ahmet Atcı’nın üzerinde ve bagajında yapılan aramada yaklaşık 50 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyleyen polis çavuşu Erkan Karam zanlıyı gözaltına aldıklarını ifade etti.

Erkan Karam, zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadesinde işlemiş olduğu suçu kabul ettiğini ve emare olarak alınan 50 gram hintkenevirinin analize gönderildiğini kaydetti. Soruşturmanın yeni başladığını söyleyen Karam, Ahmet Atcı’nın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 

Yargıç Hale Ahmet Raşit polisin tutukluluk talebi doğrultusunda zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.