1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ATEŞLİ MESAJ!
ATEŞLİ MESAJ!

ATEŞLİ MESAJ!

Başkent Lefkoşa’da peş peşe meydana gelen olaylar!

A+A-

 

Ateşli mesaj

Lefkoşa’da dün sabaha karşı 2 araç, önceki gün gece de bir ofis ve apartman dairesi yanıcı madde dökülerek kundaklanmak istendi

Başkent Lefkoşa’da dün sabaha karşı iki araç, önceki gün gece de bir işyeri ve apartman dairesi kimliği meçhul kişi yada kişilerce yanıcı madde dökülerek kundaklanmak istedi. Lefkoşa itfaiyesinin zamanında müdahalesi ile kundaklama olayları çok büyük bir hasara neden olmadan önlendi.

Başkent Lefkoşa’da peş peşe meydana gelen kundaklama olaylarının organize bir çete tarafından yapıldığından şüpheleniliyor. Polisin olaylarla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

İbrahim Iğdır’ın arabasını ateşe verdiler

Başkent Lefkoşa’da İbrahim Iğdır’a ait EN 616 plakalı araç, dün saat 04.00 sıralarında kundaklandı. Yasemin Sokak’ta park halinde bulunan Isuzu marka araç, yanıcı madde dökülerek, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kasıtlı olarak yakılmaya teşebbüs edildi. Alınan bilgiye göre, aracın ön tarafı ve makine kısmı yanarak hasar gördü.

“Resmi araç da hasara uğratıldı”

Öte yandan Toprak Ürünleri Kurumu’na ait RHA 2876 plakalı Ford Tourneo Connect marka araç da dün sabah saat 06.00 civarında, yanıcı madde dökülerek kasti hasara uğratıldı. Elde edilen bilgilere göre, söz konusu aracın 4 tekerleği, plastik jantları ve 2 çamurluğu yanarak hasar gördü. Polisin her iki olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Faruk Uskan’ın ofisi ve dairesi kundaklandı

Lefkoşa’da ayrıca, Faruk Uskan’a ait ofis ile ikametgah olarak kullanılan apartman dairesi kundaklandı.

Polis basın bültenine göre, önceki gün meydana gelen olayda, Lefkoşa Kızılbaş bölgesindeki Şehit Doğan Ahmet Haşim Sokak’ta bulunan apartman dairesinin ofis odası ve yatak odaları yanıcı madde dökülüp ateşe verildi. Çıkan yangın sonucu dairenin ofis ve yatak odası içerisinde bulunan eşyalar tamamen yandı.

Olayı gerçekleştirenlerin bina içerisinde bulunan kamera kayıt cihazını da söküp kaçtığı belirtildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.