1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ATHENA SALLADI!
ATHENA SALLADI!

ATHENA SALLADI!

Punk rock müziğinin sevilen gruplarından Athena, önceki gece Girne Amfitiyatroda, yaklaşık 2 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi.

A+A-

3.Girne Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, Amfitiyatroda muhteşem bir konser veren Athena grubu,konser alanını dolduran müzikseverlere unutulmaz saatler yaşattı.

Saat 21:30’da başlayan konsere, adanın her yerinden amfitiyatroya akın eden müzikseverler , konser alanını erkenden doldurarak,gecenin muhteşem geçeceğinin ilk sinyallerini verdiler.

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın’nın gecede yaptığı açılış konuşmasında, gençlerin bir ülkenin can damarını oluşturduklarını,ve bu genç kesimin, bu konsere gösterdikleri yoğun ilgi karşısında çok mutlu olduklarını, konser alanının erkenden dolması ile, ne kadar doğru bir işe imza attıklarının gururunu  yaşadıklarını kaydetti.

Başkan Aygın gençlerden, gelecek yıllarda düzenleyecekleri festivallerde, hangi sanatçıları görmek istediklerini ,onların da bu sanatçıları dünyanın neresinde olursa olsun, getirmek için çalışacaklarını sözünü verdi.

Gecenin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Aygın,olmazsa olmazlar arasına giren  Bel-Paz Ltd. Şirketi çalışanlarına’da, ayrıca teşekkür etti.

Grup üyelerinden Gökhan Özoğuz,Türkiyede, son zamanlardaki gezi parkı olaylarından dolayı yaşanan olayları yakından takip ettiklerini belirterek, sanatçı kimlikleriyle ve yaptıkları işlerle gezi parkı eylemini desteklediklerini vurguladılar.

Athena grubu’nun sahneye çıkmasıyla,tüm konser alanını dolduranlar, bir anda büyük bir koro oluşturarak grup elemanlarının şarkılarına eşlik etti. Eğlencenin hiç bitmediği gece’de ,yaklaşık iki  saat sahnede kalan grub, performansalarıyla herkesten tam not aldı.

 

Yenidüzen

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.