1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Avcı maç sonu açıkladı: "Caner kalmalı"
Avcı maç sonu açıkladı: "Caner kalmalı"

Avcı maç sonu açıkladı: "Caner kalmalı"

Avcı maç sonu açıkladı: "Caner kalmalı"

A+A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Zaman zaman vardık, zaman zaman yoktuk. Skor iyi. Oyun beni çok memnun etmedi. Umarım bir sonrakinde daha da gelişerek gider" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5inci Tur ilk maçında Beşiktaş, evinde 24Erzincansporu 3-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Ligdeki durumları da iyi, onlara başarılar diliyorum. Bizim açımızdan da kupalarda bütün takımlarda oluyor; Erdoğan ve Erdemin forma alması. Erdoğanın gol atması mutluluk verici. Sene başından itibaren 7-8 oyuncu bizden çıkıyor milli takıma. Altyapıya bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım bunun sayısını çoğaltırız. Bugün skordan memnunum. Ama oyundan parça parça iyi şeyler var. Futbol bugün oyunu ligler arasında fark olsa da artık teknik adamların gelişmesiyle beraber oyunlar zorlaşıyor. Zaman zaman vardık, zaman zaman yoktuk. Skor iyi. Oyun beni çok memnun etmedi. Umarım bir sonrakinde daha da gelişerek gider" şeklinde konuştu.

"BÖYLE OYUNCULAR KOLAY KOLAY ÇIKMIYOR"

Caner Erkin ile ilgili ise Abdullah Avcı, "Caneri 16 yaşında genç milli takıma aldım. Bugün oraya baktığımda sol bek, iç orta saha olarak kullandım. Böyle oyuncular kolay kolay çıkmıyor. Oyun aklı var, yeteneği var. Caner'in mukavelesi bitiyor ve ben bir teknik adam olarak devam etmesinden yanayım. Bundan sonrası yönetim kuruluyla onun arasında" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.