1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. AVRUPA, MERVE'NİN PEŞİNDE! YAKALANDILAR!
AVRUPA, MERVE'NİN PEŞİNDE! YAKALANDILAR!

AVRUPA, MERVE'NİN PEŞİNDE! YAKALANDILAR!

Hollanda ve Almanya onları arıyor

A+A-

Hollanda'da bir cinayete karıştığından şüphelenilen 19 yaşındaki Merve E. B. ve 26 yaşındaki erkek arkadaşı Marcos A. P. Almanya'da yakalandı.

Merve ve arkadaşı, Kuzey Ren Vestfalya’nın Schwerte kentinde tutuklandı. Kaldıkları otel personelinin ihbarı üzerine yakayı ele veren çift, polise direnmeyip teslim oldu.

Alman basınında yer alan haberlere göre, 16 yaşında ıslahevinden firar eden Marcos A. P.ve kız arkadaşı, soygun ve hırsızlıkla geçimini sağlıyordu. Bu nedenle polisle köşe kapmaca oynayan çift, ABD'li suç ikilisi Bonnie ve Clyde’e benzetiliyor.

Son olarak çiftin, Pazartesi günü Hollanda’nın Enschede kenti yakınlarındaki bir kamp alanında bir erkeği öldürdüğü öne sürülüyor. İşte bu olayın ardından Merve E. B. ve Marcos A. P.'nin Almanya’ya kaçtığı tahmin ediliyor. Alman güvenlik güçleri, kaçakların bir kamp alanında ya da bir yazlıkta kaldığından şüpheleniyordu.

Polis; çiftin, yeni rehineler de almış olabileceğinden kuşkulanıyordu.

10 Şubat’tan beri aranan ikili; silahlı soygun, adam yaralama ve 52 yaşındaki bir kadının kaçırılmasından sorumlu tutuluyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.