1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “AVRUPA ULUSLARARASI KALİTE ÖDÜLÜ”
“AVRUPA ULUSLARARASI KALİTE ÖDÜLÜ”

“AVRUPA ULUSLARARASI KALİTE ÖDÜLÜ”

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’nin, Avrupa İşletmeler Kuruluşu tarafından

A+A-

 

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’nin, Avrupa İşletmeler Kuruluşu tarafından sağlık alanında ve üniversite gelişimi konusunda “Avrupa Uluslararası Kalite Ödülü”ne layık görüldüğü kaydedildi.

YDÜ’den verilen bilgiye göre, ödül, İtalya’nın Stresa kentinde gerçekleştirilen seremonide YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel’e sunuldu.

Uluslararası katılım ile İtalya’da gerçekleşen Liderler Zirvesi toplantısında ödülü alan Doç. Dr. İrfan S. Günsel, toplantı kapsamında bir de konuşma yaptı.

Günsel, KKTC’nin bugün Yakın Doğu Üniversitesi başta olmak üzere üniversitelerinde verilen yüksek standarttaki eğitimi ile yüzden fazla ülkeye yetiştirdiği iyi eğitimli mezunları sayesinde dünyada artık kendini kanıtladığını, ismini duyurduğunu kaydetti.

YDÜ Hastanesinin, dünyanın pek çok ülkesinden nakiller, kanser, kalp ve daha pek çok hayati riski yüksek hastalıklarda tercih edildiğini anlatan İrfan Günsel, KKTC’nin dünyanın pek çok tanınmış ülkesinin önem gösterdiği Medikal Turizm’de de alternatif bir konumda olduğunu belirtti.

Yakın Doğu Üniversitesi’nin uluslararası başarılarının gururunun Kıbrıs Türk halkına ait olduğunu dile getiren Günsel, KKTC adına alınan ödüllerin amacının; ülke ve insanının başardıklarını dünyaya duyurmak olduğunu vurguladı.

Doç. Dr. İrfan Günsel, İtalya’daki temasları kapsamında diplomatlar ve iş dünyasındaki liderler ile de bir araya gelerek ülkeler arası işbirliğinin geliştirilmesi için temaslarda bulunacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.