1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AVUKAT HİNTKENEVİRİYLE YAKALANDI
AVUKAT HİNTKENEVİRİYLE YAKALANDI

AVUKAT HİNTKENEVİRİYLE YAKALANDI

Cezaevinde yapılan aramada ise yangın söndürme tüpü içerisine gizlenmiş sekiz adet cep telefonu ve bir miktar...

A+A-

 

Brezilya uyruklu bir şahıs, dün Larnaka Havaalanında, bagajında 3 kilo kokain türü uyuşturucu maddeyle yakalandı.

Politis gazetesi haberinde, söz konusu şahsın dün Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen uçakla Larnaka Havaalanına indiğini ve valizinde yapılan kontrolde, gizli bölmede her biri bir buçuk kilo ağırlığında iki adet kokain tipi uyuşturucu plakası tespit edildiğini yazdı.

Gazete, Rum polisinin tutukladığı Brezilyalıyı sorguya aldığı ve uyuşturucunun kime teslim edileceğini tespit etmeye çalıştığını vurguladı.

AVUKAT HİNTKENEVİRİYLE YAKALANDI

Öte yandan gazete bir diğer haberinde, Larnaka’nın Aya Napa semtinde Rum polisinin durdurduğu bir araçta yaptığı kontrolde, küçük miktarda hintkeneviri türü uyuşturucu madde tespit ettiğini yazdı.

Gazete, araçta bulunan üç gençten birinin avukat olduğunu ve araçta bulunan uyuşturucuyu kendi isteğiyle Rum polisine teslim ettiğini vurguladı.

CEZAEVİNDE YANGIN SÖNDÜRME TÜPÜNDE CEP TELEFONLARI BULUNDU

Bir diğer haberinde ise gazete, Rum Açık Cezaevinde yapılan aramada, yangın söndürme tüpü içerisine gizlenmiş sekiz adet cep telefonu ve bir miktar uyuşturucu madde bulunduğunu, organize bir çetenin faaliyetlerinden şüphelenildiğini yazdı.

Haberde, cep telefonlarının kapalı cezaevinde yatan ağır suçlulara satılmak üzere cezaevine sokulduğuna inanıldığı belirtilirken yangın söndürme tüpünün açılmasının cezaevi içerisinde imkansız olmasından ötürü olaya gardiyanların da karıştığının düşünüldüğü vurgulandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.