1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AVUKATI SON ANDA KURTARDI!
AVUKATI SON ANDA KURTARDI!

AVUKATI SON ANDA KURTARDI!

Cebinden yatırdı;

A+A-

Muhaceret harcını cebinden yatırdı

Ev arkadaşı Victor Borbor ile beraber hırsızlık suçlaması ile tutuklu bulunan M.T.G’ nin futbolcusu Abraham Mike Lewis, dün teminata bağlanarak serbest bırakıldı. Victor Borbor ise KKTC’de hiçbir bağı olmadığı gerekçesi ile 2 ayı geçmemek üzere hükümsüz tutuklu olarak Cezaevine gönderildi.

Victor içeriye Mike dışarıya

Mahkemeye şahadette bulunan Adli Şube’ de görevli polis memuru Cemil Awwad, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyleyerek, K.K.T.C ile hiçbir bağı bulunmayan Victor Borbor’ un 2 ayı geçmemek üzere hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevine gönderilmesini, M.T.G’ de futbol oynayan Abraham Mike Lewis’ in ise uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.

Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu M.T.G futbolcusunun 5 bin TL nakdi kefalet yatırması şartı ile serbest bırakılmasına emir verirken, Victor Borbor’ u davaları başlayıncaya kadar 2 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevine gönderdi.

Muhacerete parayı avukatı ödedi.

Öte yandan Abraham Mike Lewis’ in  2013 yılı Aralık ayından beri kulübü M.T.G’ nin Muhaceret dairesine yatırmasını beklediği 236 TL’ lik harç parasını avukatı Ramadan Sanıvar yatırdı. Muhaceret dairesinin istediği tüm evrakları hazır etmesine rağmen kulübün ödemediği 236 TL’lik harç nedeni ile mağdur duruma düşen Mike’ın konu harcını avukatı ödeyerek müvekkilinin kaçak statüsüne girmesini önledi. Mike böylelikle Merkezi Cezaevine gitmekten son anda kurtuldu.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.