1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. AY TUTULMASINA GÖRE BURCUNUZ...
AY TUTULMASINA GÖRE BURCUNUZ...

AY TUTULMASINA GÖRE BURCUNUZ...

Ay tutulmasına göre yükselen burcunuz...

A+A-

Pek çoğumuz yükselen burcumuzun ne olduğunu veya yükselen burcun önemini bilmediğimiz için, hep Güneş burcumuz ile ilgiliyizdir. Peki Ay tutulmasına göre yükselen burcunuz ne durumda? Dr. Samiye Özbaş Soysal açıkladı...

''ÖNCELİKLE YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUMANIZI ÖNERİRİM''

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

Ay tutulması, evliliğinizi, iş ortaklıklarınızı ve birlikteliklerinizi daha çok etkileyecek. Ben sen dengesini kurmak ve birlikteliğinize hizmet etmek çok önemli olacak. Günlük hayatın karmaşası, ilişkilerinize verdiğiniz özenin kesintiye uğramasına vesile olabilir. Bundan kaçınmak ve enerjinizi detaylara ve rutinlere aktarmak yerine birlikteliğinize yoğunlaştırmakta fayda var. Olaylara her iki tarafı ve karşıt fikirleri de dikkate alarak değerlendirmek ve diğerlerinin penceresinden bakabilmek önemli olacak. İş birliği ve uyum ana hedefiniz olduğu takdirde çıkış kapıları aralanacak. Bir rehberin desteği bu kapıları görmenizi sağlayabilir. İlişkilerdeki gerginlikler bazı sağlık sorunlarını da doğurabilir. Aman dikkat.

BOĞA ve Yükselen BOĞALAR

Ay tutulması, çalışma hayatınızı, işi ve günü paylaştığınız kişilerle olan ilişkilerinizi, rutin görev ve sorumluluklarınızı, alışkanlık ve bağımlılıklarınızı ilgilendiren yaşam alanınızda olacak. Üzerinize aldığınız yükler sizi bu dönemde her zamankinden daha çok yoracak. Hizmet etmek, fayda sağlamak ve hayatı paylaştığınız insanlara destek olabilmek çıkış noktanız olabilir. Ancak bazı şeyler sizin kontrolünüzden çıkacak ve amacının dışında kalacak ilerleyen günlerde. İlgilenmeniz gereken bir tedavi ya da bakımını üstlendiğiniz bir hasta ile ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Bu dönem maddi açıdan alınacak tedbirler de önemli olacak. Beklentileriniz ve ortak harcamalar sizi yeni yeni planlar yapmaya yönlendirebilir. Uzun vadeli ve riskli borçlanmalara dikkat.

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER

Ay tutulması,sizin için hayattan keyif almaşansı veren konuları daha çok tetikleyecek. Anne- babalar için çocuklarını ilgilendiren konular, çocuk sahibi olmayı planlayanlar için ise bu konuda yaşanabilecek gelişmeler tutulma sonrası dönemde gündeme gelebilir. Hayatınızı daha yaşanır ve eğlenceli kılmak adına yaşamınıza dahil ettiğiniz ya da edeceğiniz her şey bugünlerde beklentinizin aksine stres kaynağı olacak. Aşk hayatınızda bir hareketlenme, özel ve sosyal ilişkileriniz arasındaki dengesizlikler, bir sanatsal konunun ya da uğraşın üzerinizde baskı ve gerginlik oluşturması, bir şeylerin sonuçlarını alma konusu gündeme gelebilir. Aile ve eş konularının çakışması, bu tarz şeylerin ikili ilişkilerinizde anlaşmazlıklara vesile olması, aradığınız anlayış ve desteği yeteri kadar görememe söz konusu olabilir.

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER

Ay tutulması, ev ve aile yaşamınızı, yuvanızla ilgili konuları ve aile büyüklerinizi ya da onlarla ilişkilerinizi ilgilendiren meseleleri daha çok etkileyecek. Özel hayatınız ile mesleki sorumluluklarınız arasında bir seçim yapmanız ya da en güzeli bunların arasında bir denge tutturmanız gerekecek. Evde geçirdiğiniz zaman ve ayırdığınız emek her zamankinden daha fazlasına ihtiyaç duyacak. Ev değişikliği, taşınma, tadilat, alım satım işleri gibi şeyler gündeme gelebilir. Bu dönem girişilecek ticari girişimler ya da iş nedenli yapmak zorunda olduğunuz seyahatler, almanız gereken eğitimler gündeme gelebilir. Bunlar kaçabileceğiniz ya da erteleyebileceğiniz nitelikte olmayacak.

ASLAN ve Yükselen ASLANLAR

Ay tutulması, kardeşinizi, yakın çevre ve akrabalarınızı ilgilendiren konuları ve onlarla olan ilişkilerinizi daha çok etkileyecek. En yakınızda olanlar ile kendinizi çok uzak hissettikleriniz, onlara gösterdiğiniz özen ve birlikte geçirdiğiniz zaman açısından dengeleri kurmanız gerekecek. Bu dönem sizin için bir eğitim ya da yolculuk temasının, ticari bir faaliyetin ya da bir taşınma ya da arabuluculuk meselesinin gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Maddi açıdan bazı adımlar atmanız, bir takım destekler sağlamanız ve bütçenizi yeniden ve ayağınızı denk alacak şekilde düzenlemeniz gerekebilir. Kazanç kapıları aralanabilir. Size bunu sunacak kaynak ihtimallerini objektif değerlendirin.

BAŞAK ve Yükselen BAŞAKLAR

Ay tutulması sizi daha çok maddi konularda etkileyecek. Ödemeler ve gelir gider dengesini iyi ayarlamak,  emeğinizin karşılığını almak ve nereye ne kadar ayırdığınıza bir göz atmak gerekebilir. Gereken yerde harcamaktan kaçınıyor, aksine tamamen müsriflik olarak değerlendirebilecek noktalara kontrolsüz biçimde akıtıyorsanız bazı bütçe çatlaklarına hazır olun. Riskli ve sonradan zor durumda kalabileceğiniz alış verişlerden kaçının. Evinizin ve ailenizin temel ihtiyaçları ve sevdiklerinizin finansal açıdan güvende olması nu dönem her şeyden önemli olacak. Elinizdekinin kıymetini bilmek ve koruyup değer katabilmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

TERAZİ ve Yükselen TERAZİLER

Ay tutulması bu kez sizin burcunuzda gerçekleşecek.  Olaylara tek taraflı bakmamak, kendi çıkarlarınızı göz önünde bulundururken karşınızdakini ve birlik halinde olma şansını göz ardı etmemek, taviz verdim dediğiniz noktaları tekrar gözden geçirmek, daha önce adım attığınız konularda beklenen gelişmelere şahitlik etmek, tohumların yeşermesine ya da hataların istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeye zemin oluşturmak için elverişli olabilir. Ben ve biz dengesi ana faktör olacak bu dönemin gelişmeleri açısından. Bireysel isteklerinizi ve hedeflerinizi ya da bunların neticelerini gözden geçirme dönemi olabilir. Bu sürecin en büyük beklentisi sizin üzerinizde olacak. Öğrendiklerinizi artık pratikte uygulamak, rehberlik ve terapi almak ya da bu konuda hizmet sunmak açısından elverişli olabilir.

AKREP ve Yükselen AKREPLER

Ay tutulması ile birlikte içinde bulunduğunuz durumu değerlendirmek, akıntıyla birlikte sürüklenmek yerine bir takım kararlar almak, hayatın size sunduğu kaotik durumların içinde kaybolmadan yolunuzu bulabilmek adına bir silkelenme ve yaptıklarınızla ve yapmadıklarınızla ve tabi ki bunların sonuçlarıyla yüzleşmek temaları tetiklenebilir. Akışa bıraktığınız şeyler sizi tamamen iradesiz bir noktaya taşımasın. Neye ve ne kadar teslim olmanız gerektiğiniz hatırlamak şart. Sağlık ve hastalıklar konularında da bazı sorumluluklar almanız gerekebilir bu süreçte. Maddi kaygıların sizi yıpratmasına izin vermeyin.  Buna yenik düşmek yerine finansal konulara el atmaya niyet edin. Bu süreçte ruhsal bir konuya niyet etmeniz, bir farkındalık yöntemine başvurmanız söz konusu olabilir.

YAY ve Yükselen YAYLAR

Ay tutulması bu kez daha çok sosyal çevrenizi, arkadaşlık ve dostluklarınızı, geleceğe dair planlarınızı ve bunlara eşlik eden kişilerle alakalı gelişmeleri, işten gelen kazancınızı etkileyecek. Çevre değişimi ya da çevrenizdeki kişilerle aranızda yaşanan bir takım gerginlikler, ortak amaçların ve niyetlerin tekrar sorgulanması, bir gruba dahil olma isteği ancak bunu gerçekleştirmekte zorlanma gibi şeyler söz konusu olabilir. Bir dostluğun özel bir mahiyete dönmesi ya da bir özel ilişkinin içinde arkadaşlığı yaratmakta zorlanma gibi meseleler de stres yaratabilir. Bu süreç üzerinize aldığınız sorumlulukların hiçbir şeye yeteri kadar yetişememenize de vesile olabilir. Gereksiz olanları hafifletmek, zamanı aralamak, işe yarayanlar ile sizi sadece yoranlar arasında bir elemeye gitmek için ideal olabilir.

OĞLAK ve Yükselen OĞLAKLAR

Ay tutulması daha çok mesleki konularda ve işinizi statünüzü ilgilendiren mevzularda sizi etkileyecek. Başvurular, teklifler, bunların sonuçları, planlar, projeler, sunumlar, takdir beklentileri, işin ve performansın analiz edilmesi, yeterliliklerin sorgulanması, kapasitenizin ne kadarını işinize yansıttığınız konuları fazlasıyla gündemde olacak. Hırsların kontrolü ve ailevi meseleleri tamamen ikinci plana itmemek bu süreçte önemli olacak. Ev ve aile yaşamınız da en az işiniz kadar özen gerektiriyor. Unutmayın. Her şeyi kontrol altına alma ve her konuda en bilgili ve yetkili olma çabası sizi yorabilir. Üstelik aksini ispatlayacak bir takım testler gündeme gelebilir.

KOVA ve Yükselen KOVALAR

Ay tutulması ile birlikte bu süreçte kendinizi ve bakış açınızı değiştirme, sınırlı alandan kurtulup yeni şeyler deneme, hayatın akışında yeni ve belki de daha geliştiren bazı kanallar keşfetme beklentiniz yüksek olacak. Özgürleşme ihtiyacı bu aslında. Ancak yakın çevrenizde size ve ilginize ihtiyaç duyanlar olduğunu göz ardı etmeyin. Yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Zaten bildiklerinizi aktif olarak kullanmayı da ihmal etmeyin. Bu dönem yaşama bakış açınızı değiştirecek bazı deneyimler söz konusu olabilir. Mesajları okumaya gayret edin. Sosyal çevrenizden birileri bu açıdan sizi zorlayıcı bazı test malzemeleri sunabilir. Açık ve yenilikçi olmanın faydasını göreceksiniz.

BALIK ve Yükselen BALIKLAR

Ay tutulması bu kez sizin için finansal konuları daha çok etkileyecek. Eşinizin kaynakları, ortaklıklardan gelen kazançlar, kredi ve borçlanma şeklinde elde etmeyi ümit ettiğiniz gelirler gündeminizde olacak. Kaynakları doğru ve objektif değerlendirmek, kazanç ve harcama paylaşımlarını adil biçimde organize etmek önemli olacak.  Elindekini bil ve dışarıya tamamen kontrolsüz biçimde bel bağlama diyor gökyüzü. Alacak verecek meselelerine, kefil olma durumlarına, borçlanmalara dikkat. Bazı standart harcamaların gereksizliği gözden kaşıyor olabilir. Bu dönemde işteki sorumluluklarınız ve iş birliği yapma gereklilikleri de kesinlikler ihmal edilmemesi gereken şeyler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.