1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYAĞINA SIKARIM!
AYAĞINA SIKARIM!

AYAĞINA SIKARIM!

Kaçırma emrini veren de tutuklandı…

A+A-

Mağusa’da kendilerine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle Ramadan Karabulut’u kaçırarak şiddet tehdidinde bulunan ve önceki gün tespit edilerek tutuklanan zanlı Mert Mevlana ile Yusuf Demiröz’ün ardından Karabulut’u kaçırma emrini veren Hüsnü Durusoy da tespit edilerek tutuklandı. “Adam kaçırma”, “Şiddet tehdidi” ve “Çalmak kastıyla tehditle mal talebi” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Durusoy, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Polis: “Direktifi zanlı Durusoy verdi…”
Meselenin tahkikat memuru Salih Münifoğlu, 7 Nisan tarihinde Mağusa’da zanlı Hüsnü Durusoy’un, önceki gün tutuklanan zanlı Mert Mevlana ile Yusuf Demiröz’e direktif vererek kendilerine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle Ramadan Karabulut’u rızası hilafına kullandıkları araca zorla koyup Silver Beach’e zanlı Durusoy’un yanına götürdüklerini belirtti. Münifoğlu, zanlıların Karabulut’a hitaben “Benim kim olduğumu bilmiyorsun. Ben istediğimi alırım. Ayağına sıkarım. Öyle yapar böyle yapar o parayı alırım” diyerek şiddet tehdidinde bulunduklarını açıkladı. Münifoğlu, zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirterek zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 gün tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Tacan Reynar, zanlı Hüsnü Durusoy’un tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.