1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYAKTA DURACAK YER YOK
AYAKTA DURACAK YER YOK

AYAKTA DURACAK YER YOK

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşanan yoğunluk vatandaşları çileden çıkardı

A+A-

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde dün sabah büyük bir yoğunluk yaşandı. Çalışamayacak durumda olduğunu belgelemek isteyen vatandaşların Sağlık Kurulu önündeki yoğunluğun sebebi olduğu öğrenildi.

Çalışma Dairesi’nin hastaneye rapor almaları için gönderdiği vatandaşlar, yoğunluk nedeniyle gergin anlar yaşadı. Koridorda toplanan onlarca kişi sıralarının gelmesi için beklerken sıkıntılı saatler geçirdi.

Sıralarının gelmesini bekleyen bazı vatandaşlar, “Bu kalabalıkta bu sıcakta beklemek çok zor. Bekleme salonu olmadığından koltuk sayısı sınırlı ve oturacak bir yer yok. Saatlerdir bekliyoruz” diyerek isyan etti. Bazı vatandaşlar arasında fenalaşarak bayılanların olduğu da iddia edildi.

Bir hastane yetkilisi KIBRIS’a yaptığı açıklamada, yoğunluğun nedeninin Çalışma Dairesi’nin gönderdiği liste olduğunu söyledi. Yoğunluk sebebiyle rahatsız olan vatandaşların haklı olduğunu söyleyen yetkili, her hastanın yanında en az iki üç kişiyle geldiğini ve haliyle kalabalık yaratıldığını anlattı.

“Yoğunluk yaşanmaması için Çalışma Dairesi bu listedeki sayıyı azaltabilir fakat bu da belge için bekleyenlerin süresini daha da uzatacaktır” diyen yetkili, vatandaşların mağdur olmaması için en kısa sürede ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaynak:Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.