1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYAKTA DURAN DİMDİK KKTC
AYAKTA DURAN DİMDİK KKTC

AYAKTA DURAN DİMDİK KKTC

AYAKTA DURAN DİMDİK KKTC

A+A-

ÜLKÜ OCAKLARI İLE TÜRKİYE GENÇLİK FEDERASYONU MESAJ YAYIMLADI

Ülkü Ocakları, her türlü ambargo ve tanınmama tehdidiyle karşı karşıya kalmasına rağmen dimdik ayakta duran KKTC’nin ilelebet yaşayacağına inancının tam olduğunu belirtti.

ÜLKÜ OCAKLARI

KKTC Ülkü Ocakları Genel Başkanı Adem Yurdagül, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 40. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, 20 Temmuz 1974’te Kıbrıs Türkü’nün barış, huzur ve özgürlük ortamına kavuştuğunu kaydetti.

Bugünün sadece Kıbrıs Türk halkının değil yüce Türk milletinin de bayramı olduğunu ifade eden Yurdagül, 20 Temmuz Barış Harekatı’nın kahramanlarını unutmadıklarını; vatan ve millet için kendilerini feda eden aziz şehitleri saygıyla andıklarını belirtti. Yurdagül, gazilere şükranlarını sundu ve KKTC halkının daima yanında yer aldıklarını da vurguladı.

TÜRKİYE GENÇLİK KONFEDERASYONU

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve KKTC Genel Başkanı Mehmet Ali Başaslan da mesajında, barış ve refaha ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini; Türkiye Cumhuriyeti’nin her daim savunucusu olan konfederasyonlarının KKTC’nin de savunucusu olduğunu kaydetti.

Başaslan, Kıbrıslı kardeşlerinin Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutlayarak, şehitleri rahmet ve minnetle; gazileri saygı ve şükranla andı.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.